Vacature.com kiest voor Actonomy xMP

BRUSSEL, 20060807 -- References.vacature.com (Vacature.com/Jobscareer.be/References.be) heeft de Belgische software onderneming Actonomy gekozen als technologiepartner voor toepassingen op vlak van zoek- en matching technologie. Daarbij wordt Actonomy xMP gebruikt voor matching van cv's op de beschikbare vacatures en vice versa voor het matchen van vacatures met de beschikbare pool van geregistreerde cv's.


References.vacature.com (Vacature.com/Jobscareer.be/References.be) heeft de Belgische software onderneming Actonomy gekozen als technologiepartner voor toepassingen op vlak van zoek- en matching technologie. Daarbij wordt Actonomy xMP gebruikt voor matching van cv's op de beschikbare vacatures en vice versa voor het matchen van vacatures met de beschikbare pool van geregistreerde cv's.

De Actonomy xMP matching technologie laat toe om zoekopdrachten veel fijner uit te voeren en meer nauwkeurige resultaten weer te geven dan mogelijk is met de traditionele methodes. Bij het zoeken, houdt xMP automatisch rekening met enerzijds verbanden tussen de zoektermen maar evenzeer met de relevantie daarvan binnen de context van een cv of een vacature. Zoeken op woorden zoals 'manager' geeft daarbij niet alles weer waar 'manager' in voorkomt, maar houdt rekening met de inhoud van het cv zodat iemand die zoekt binnen de context van verkoop, eerder een 'sales manager' functie zal te zien krijgen.

"Met References.vacature.com als klant hebben we een belangrijke referentie binnen het domein van jobsites", zegt Filip De Geijter, CEO Actonomy, "de keuze voor ons xMP platform is een belangrijke erkenning van de mogelijkheden en de kwaliteit die we bieden ten opzichte van de concurrentie."

"Matching bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van onze diensten. Relevante zoekresultaten, zowel voor vacatures als voor cv's, bepalen direct de tevredenheid van onze klanten", zegt Marianne Edlund, Unit Manager Internet bij References.vacature.com. "Door de automatische toevoeging van extra intelligentie aan een zoekopdracht, laat het Actonomy xMP platform toe om sneller en betere resultaten te bieden en dit zonder extra werk voor zowel de kandidaat als de recruteerder."

Actonomy xMP is een geïntegreerd platform waarbij 'searching' op basis van keywords wordt gecombineerd met 'matching' en kennisbeheer. De combinatie van de verschillende domeinen is uniek en laat toe om bij het zoeken rekening te houden met zowel de menselijke aspecten (voorkeuren) als met de context waarbinnen gezocht wordt (semantiek) waardoor de nauwkeurigheid van de zoekresultaten hoger wordt dan met de traditionele oplossingen.


Over References.vacature.com
Vacature.com, References.be en Jobscareer.be, dé referenties in de Belgische online-rekruteringsmarkt, kennen dagelijks meer dan 38.000 bezoekers, op zoek naar interessante vacatures en advies in hun professionele loopbaan. Met een duidelijke splitsing tussen jobs en carrière-informatie hebben Vacature.com en References.be het grootst mogelijke nationaal bereik van zowel actieve als latente werkzoekers. Jobscareer.be profileert zich dan weer als 100% jobsite met het grootste aanbod jobs. Als België's grootste commerciële jobsites worden deze maandelijks effectief bezocht door meer dan 770.000 m/v's.

Over Actonomy
Actonomy is een Belgische software onderneming gespecialiseerd in matching/searching oplossingen. Daarbij heeft de onderneming een sterke focus op oplossingen binnen het domein van HRM (matching, competentiebeheer, e-recruitment) met xMP als centraal platform.


Voor meer info over References.vacature.com: contacteer
Marianne Edlund
Unit Manager Internet
Tel: 02/482 03 49
marianne.edlund@references.vacature.com

Voor meer info over Actonomy: contacteer
Filip De Geijter
CEO
filip@actonomy.com




Filip De Geijter