Quintiq kent eerste Partner Award toe aan Capgemini

Jaarlijkse prijs voor partner die maximaal rendement uit Quintiq-technologie haalt

Publicatiedatum 7 August 2006

's-Hertogenbosch - Capgemini is de eerste winnaar geworden van de Quintiq Partner Award. Met deze award wil softwareleverancier Quintiq het belang van nauwe samenwerking met partners onderstrepen. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de partner die volgens Quintiq de meest waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de onderlinge samenwerking.

"Voor Quintiq is het partnerprogramma cruciaal", zegt Arjen Heeres, COO van Quintiq. "Door onze samenwerking met partners zijn we in staat onze geavanceerde planningsoftware geschikt te maken voor toepassing in diverse specifieke marktsegmenten en kunnen we klanten helpen hun planningsproblematiek op te lossen. Met het award-programma benadrukken we niet alleen het belang van een sterk partnernetwerk, maar willen we ook de kennisontwikkeling bij partners op het gebied van onze software verder versterken. Op die manier creëren we maximale mogelijkheden voor alle betrokkenen: klanten, partners en Quintiq."

Capgemini wint de prijs dit jaar vanwege de voordelen die het bedrijf haalt uit het gebruik van Quintiq-technologie voor zijn klanten. Capgemini voerde projecten uit met de Quintiq-software bij verschillende klanten waaronder ANWB, Jan de Rijk Logistics, Ewals, P&O Nedlloyd, de Koninklijke Marine, Transavia, Forbo Flooring, De Röntgen Technische Dienst, SIG Combibloc en diverse thuiszorgorganisaties.

"Uit deze prijs spreekt waardering voor de prestaties van Capgemini. Het bevestigt onze inspanningen voor klanten", zegt Dik van der Leeden, Sector Directeur van Capgemini. "Quintiq levert krachtige software die ons en onze klanten veel voordeel oplevert. Wij zullen er alles aan doen om het maximale uit Quintiq-producten te blijven halen om ook volgend jaar weer de Quintiq Partner Award in de wacht te slepen", aldus Dennis Wereldsma, Manager van het Advanced Planning & Scheduling (APS) Solution Center van Capgemini.

Over Capgemini

Capgemini, een van de meest toonaangevende aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten ter wereld, werkt op een unieke manier samen met zijn klanten. Deze werkwijze noemt Capgemini de "Collaborative Business Experience". Door zich te richten op gezamenlijk succes en het behalen van aantoonbare toegevoegde waarde helpt Capgemini bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe groeistrategieën, het optimaal benutten van de mogelijkheden van technologie, en te groeien als gevolg van een krachtige samenwerking. Capgemini heeft wereldwijd ongeveer 61.000 medewerkers in dienst en realiseerde in 2005 een omzet van 6,9 miljard euro. Het APS Solution Center van Capgemini richt zich op het verbeteren en versnellen van planningsprocessen bij diverse klanten. Drie hoofdgebieden zijn: Productieplanning, Logistieke planning en Personeelsplanning. Meer informatie over afzonderlijke disciplines, vestigingen en onderzoek is te vinden op www.nl.capgemini.com.

Over Quintiq

Quintiq ontwikkelt en levert software waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen en samenwerking met klanten kunnen optimaliseren. De geavanceerde planning-, scheduling- en supply
chain-optimalisatiesoftware van Quintiq stelt bedrijven in staat om verschillende bedrijfsprocessen te integreren en zo hun rendement te vergroten. Quintiq werd in 1997 opgericht en heeft sindsdien wereldwijd meer dan 170 implementaties op zijn naam staan. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.quintiq.com.

Meer informatie

Quintiq
Martijn van Gils
Marketing Director
Tel.: +31 (0)73 691 07 39
E-mail: martijn.van.gils@quintiq.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: quintiq@lvtpr.nl