Einde aan shared disks en intranets voor salesmensen

AMSTERDAM, 20060807 -- Instant Interfaces, Amsterdam, lanceert Suite For Sales. Suite For Sales is een electronische saleskoffer voor de buitendienst. Het vervangt PowerPoint voor het geven van presentaties, wordt elke dag automatisch bijgevuld met het juiste salesmateriaal en helpt hierdoor elke marketing / salesorganisatie adequaat en snel te reageren op veranderingen. Handmatige downloads vanaf een intranet of vanuit gedeelde folders en de behoren hierdoor tot het verleden. Er is nog geen vergelijkbaar product in de markt. De site van Suite For Sales kan gevonden worden op: www.SuiteForSales.nl

De grootste doorn in het oog van een marketing manager is dat de marketingafdeling weinig invloed heeft op wat er uiteindelijk door salesmensen in het veld gepresenteerd wordt.
Suite For Sales biedt een geautomatiseerde downloadproces en een totaalomgeving waarin de volledige bibliotheek aan presentaties en ondersteunende materialen, zoals die door de marketing-afdeling beschikbaar worden gesteld, volledig beschikbaar wordt gesteld aan iedereen in het veld.
Met Suite For Sales hebben salesmensen altijd de juiste cijfers en presentaties bij zich en worden fouten bij klanten voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat de geautomatiseerde verspreiding een betere garantie geeft dat de Marketing- en reklamecampagnes ook in het veld volledig en goed ondersteund worden.

De tijdbesparing die Suite For Sales oplevert is naar schatting 3 uur per week per persoon en 14.000 uur per 100 salesmensen per jaar.
Het systeem is gemaakt in Adobe Flash en kan volledig worden aangepast aan de huisstijl van elke organisatie.

Websites
Instant Interfaces: www.instantinterfaces.nl
Suite For Sales: www.SuiteForSales.nl