ADO Den Haag

Den Haag, woensdag 21 juni 2006

Uitnodiging

Persdag ADO Den Haag

Woensdag 9 augustus aanstaande organiseert ADO Den Haag haar jaarlijkse persdag in de Business Lounge van het Zuiderparkstadion. De selectie wordt dan gepresenteerd aan de pers en beroepsfotografen worden in de gelegenheid gesteld om foto's te maken.

Om 13.00 uur wordt de verzamelde pers welkom geheten, waarna technisch directeur Rob Baan en hoofdtrainer Frans Adelaar zullen vooruitblikken op het seizoen 2005/2006. Na afloop van het officiële gedeelte vindt er een informele lunch met de voltallige selectie plaats. Vervolgens zal de fotopers de gelegenheid krijgen om op het veld van het Zuiderparkstadion de selectiefoto, portret- en actiefoto's te maken.

Mocht u voornemens zijn deze persdag bij te wonen, dan verzoeken wij u dit vóór maandag 31 juli aanstaande middels een e-mail door te geven aan ondergetekende (pers@adodenhaag.nl). Vermeld in uw e-mail in ieder geval uw naam en het medium dat u zal vertegenwoordigen.

Eerste training
De eerste training van ADO Den Haag vindt plaats op maandag 10 juli aanstaande. Naar verwachting zal de training om 10.30 uur van start gaan op het trainingsveld direct naast het Zuiderparkstadion.

Afwezigheid Tonny Dijkhuizen
Tonny Dijkhuizen is van 8 tot en met 30 juli aanstaande afwezig. Gedurende zijn afwezigheid kunt u voor dringende zaken contact opnemen met marketing & communicatie manager Steven de Haseth (070-3054501).