Politie Gelderland-Midden

Man verdacht van bestelen familielid

Publicatiedatum: 9-8-2006 11:05:04

Valburg - Een 31-jarige inwoner van de gemeente Overbetuwe is dinsdagavond in zijn woning aangehouden. Hij wordt er van verdacht te hebben ingebroken in de woning van een familielid van hem, die in Valburg woont. De Valburger kreeg dinsdag van bekenden te horen dat er was ingebroken. Hij ging daarop naar huis en ontdekte dat onder meer een televisie en een computer waren verdwenen. Door buurtbewoners was maandagavond een auto gezien. Uit het onderzoek dat volgde kwam de verdenking bij het familielid te liggen. Het verdachte familielid werd thuis opgezocht door de politie. Hij heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Getuigen auto-inbraken gezocht

Publicatiedatum: 9-8-2006 10:53:35

Westervoort - In zeker vijf autos die tussen maandagmiddag en dinsdagmiddag in Westervoort geparkeerd stonden is ingebroken. De wagens stonden geparkeerd aan de Achterste Weide (twee), de Lange Griet, de Glossei en de Drususlaan. De daders forceerden sloten om in de voertuigen te komen. In bijna alle gevallen werd de autoradio weggenomen. De inbraken moeten gepleegd zijn tussen maandag 17.00 uur en dinsdag 15.00 uur.
Mogelijk zijn er mensen die iets verdachts hebben gezien of op een andere manier informatie over de inbraken hebben. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Automobilist en snorfietsster botsen met elkaar
Publicatiedatum: 9-8-2006 10:53:09

Westervoort - Een 20-jarige automobilist uit Groessen en een 17-jarige bromfietsster uit Westervoort zijn dinsdagavond met elkaar in botsing gekomen. De man reed over de Kerkstraat in Westervoort, komende uit de richting van de Dorpstraat. Op een gegeven moment sloeg hij rechtsaf, maar liet daarbij de snorfietsster - die op dezelfde weg en in dezelfde richting reed - niet voorgaan. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw kwam ten val en zou daarbij lichtgewond zijn geraakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---