1e persbericht van 9 augustus 2006

Eindhoven, 09-08-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven/Mierlo: Politie houdt tweede verdachte verduisteringszaak Mierlo aan

De politie heeft maandag rond 07.40 uur in zijn woning in Eindhoven rond 07.40 uur een 40-jarige man aangehouden op verdenking van verduistering van een aanhangwagen en graafmachine. Hij is de tweede verdachte in deze zaak. De voertuigen werden op 13 april 2006 bij een bedrijf in Mierlo gehuurd en nooit teruggebracht. Zie ook 3e persbericht van 1 augustus 2006. Dinsdag 1 augustus werd de eerste verdachte aangehouden en ingesloten. De aanhanger en graafmachine met een totaalwaarde van rond de 23.000,00 zijn nog niet gevonden. De politie verwacht dat meerdere aanhoudingen volgen.

Eindhoven: Politie houdt verdachte van fietsendiefstal aan

Dinsdag rond 20.30 uur heeft de politie op de Brederolaan een 48-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij fietste even daarvoor op de Jan van der Nootstraat met op zijn rug een tweede fiets. Toen de man in de gaten kreeg dat de politie hem volgde, liet hij de fiets van zijn rug op de grond vallen en reed weg. De man is aangehouden en kon niet aantonen dat hij de eigenaar was van de fietsen. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. Beide fietsen zijn in beslag genomen.

Luyksgestel: Insluiping woning

Dinsdag rond 17.00 uur werd ingeslopen in een woning aan de Schatersdijk. Uit de woning werden twee TV-decoders weggenomen en een draagbare telefoon. Via de garagedeur die open was en vervolgens de tussendeur kwam men de woning binnen.

Oost- en West Middelbeers: Politie houdt verdachte van stalking aan

De politie hield dinsdag rond 15.45 uur in Oost- en West Middelbeers een 39-jarige man aan. Hij zou zijn 37-jarige ex-vrouw uit Oost- en West Middelbeers al enkele maanden stalken. Hij viel haar lastig en bedreigde haar. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.