Overname Martinair Partyservice door van den Boer afgerond

Van den boer groep b.v.

PERSBERICHT

Veghel/Schiphol, 9 augustus 2006

Eind vorige week zijn de definitieve contracten ondertekend tussen Martinair Holland N.V. en Van den Boer Groep B.V. (voorheen: Maison van den Boer Holding B.V.) inzake de overname van Martinair Partyservice B.V.. De intentie tot overname was op 9 juni jl. aangekondigd.

De betrokken ondernemingsraden hebben positief geadviseerd over de overname. Tevens zijn de medewerkers van beide ondernemingen ingelicht.

Martinair Partyservice blijft als een zelfstandig merk in de markt opereren als 100% dochter van Van den Boer Groep. Tevens blijft de onderneming opereren vanuit haar huidige Centrale Service Centrum te Nieuw Vennep en worden de bestaande activiteiten onder dezelfde naam gecontinueerd. De overgang van Martinair Partyservice naar Van den Boer Groep zal geen nadelige invloed hebben op de gezamenlijke werkgelegenheid van de bedrijven.

In de komende maanden zal een plan van aanpak worden doorgevoerd om de onafhankelijkheid van beide merken te waarborgen in combinatie met het integreren van een aantal backoffice activiteiten. Met het oog op het drukke najaarsseizoen dat momenteel voor de deur staat zal de aandacht voor zowel Maison van den Boer als Martinair Partyservice primair uitgaan naar de uitvoering van de projecten die in deze periode gereserveerd staan of nog gereserveerd zullen worden.

Contactpersoon:

Van den Boer Groep B.V.
A.J. van den Boer

0413-318318

Notes for editors:

Martinair Partyservice is met vier businesslines actief in de partycateringmarkt in Nederland, te weten partycatering, evenementen, vaste locaties en foodservices. In al deze vier businesslines bedient Martinair Partyservice met name het hoogste niveau van de markt. Martinair Partyservice heeft ca. 170 FTE's in dienst en realiseert een jaaromzet van ca.30 euro miljoen.

Van den Boer Groep is actief in de markt van corporate, public en private events, voornamelijk onder de naam Maison van den Boer. Naast de partycateringactiviteiten verzorgt de onderneming de catering van sport en entertainment venues, alsmede meerdaagse sport- en cultuurevenementen. Sinds 2002 heeft de onderneming een eigen evenementenbureau, Maison van den Boer Events. De onderneming is werkzaam binnen Nederland, Duitsland en België. Over het jaar 2005 is een jaaromzet gerealiseerd van 51 miljoen euro. Deze omzet is gerealiseerd met 360 FTE's.