Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Jongen in park beroofd

Bussum, 09-08-2006 o Een 19-jarige jongen uit Bussum is zondag 6 augustus rond 23.30 uur in het Vijverpark door drie mannen beroofd.

De jongen liep richting de vijver van de Parkvijver. Daar werd hij aangesproken door een man die hem van achteren naderde. Kort hierop kwam er nog een man van achteren aanlopen die de Bussummer vastgreep waarop hij samen met een derde man de jongen naar de grond werkte. De man die hem aansprak haalde hierop een gsm en portemonnee uit de broekzak van de jongen. Uit de portemonnee haalde hij een geldbedrag waarna hij de portemonnee weggooide. De mannen gingen er vervolgens vandoor in de richting van het Esso station.

Signalementen: man 1 blanke man, dun postuur, 22 à 23 jaar, 1.85 m., rossig/blond kort haar en een baard in dezelfde kleur. Hij droeg een donkere spijkerbroek en een donker groen t-shirt. Man 2 blanke man, normaal postuur, 24 jaar, 1.75m., donker blond kort haar met een slag. De man droeg witte sportschoenen met een merkteken erop. Kleding onbekend. Man 3 blanke man, normaal postuur, 22 à 23 jaar, 1.70m., kort haar met inhammen. De man droeg een donkere trui.