Gemeente Berkel en Rodenrijs


De grenzen van de nieuwe gemeente vastgesteld
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland heeft, gelet op de Wet tot samenvoeging van de gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk van 5 juli 2006 besloten de grens van de nieuwe gemeente Lansingerland als volgt vast te stellen:

A. Grens met de gemeente Zoetermeer
Vanaf het snijpunt van de grenzen van de op te heffen gemeente Berkel en Rodenrijs, de gemeente Pijnacker-Nootdorp en de gemeente Zoetermeer volgt de nieuwe grens de bestaande grens tussen enerzijds de op te heffen gemeenten Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk en anderzijds de gemeente Zoetermeer tot aan het snijpunt van de huidige grenzen van de op te heffen gemeente Bleiswijk en de gemeenten Zoetermeer en Rijnwoude.

B. Grens met de gemeente Rijnwoude
Vanaf het onder A. laatstgenoemde punt volgt de nieuwe grens de huidige grens tussen enerzijds de op te heffen gemeente Bleiswijk en anderzijds de gemeente Rijnwoude tot aan het snijpunt van de huidige grenzen van de op te heffen gemeente Bleiswijk en de gemeenten Rijnwoude en Zevenhuizen-Moerkapelle.

C. Grens met de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle Vanaf het onder B. laatstgenoemde punt volgt de nieuwe grens de huidige grens tussen enerzijds de op te heffen gemeenten Bleiswijk en Bergschenhoek en anderzijds de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle tot aan het snijpunt van de huidige grenzen van de op te heffen gemeente Bergschenhoek en de gemeenten Zoetermeer en Rotterdam.

D. Grens met de gemeente Rotterdam
Vanaf het onder C. laatstgenoemde punt volgt de nieuwe grens de huidige grens tussen enerzijds de op te heffen gemeenten Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs en anderzijds de gemeente Rotterdam tot aan het snijpunt van de huidige grenzen van de op te heffen gemeente Berkel en Rodenrijs en de gemeenten Rotterdam en Pijnacker-Nootdorp.

E. Grens met de gemeente Pijnacker-Nootdorp
Vanaf het onder D. laatstgenoemde punt volgt de nieuwe grens de huidige grens tussen enerzijds de op te heffen gemeente Berkel en Rodenrijs en anderzijds de gemeente Pijnacker-Nootdorp tot het onder A. eerstgenoemde punt.

Dit besluit is op 24 juli 2006 gepubliceerd in het Provinciaal Blad en treedt vanaf die dag in werking.

Laatste wijziging website: 09 augustus 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs