Pels Rijcken tekent huurovereenkomst New Babylon te Den Haag

Pels rijcken

Advocaten- en notarissenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn NV en Maeyveld BV hebben op woensdag 9 augustus een overeenkomst getekend voor de huur van ca. 12.000 m2 kantoorruimte. New Babylon is een ontwikkeling van Maeyveld BV en het gebouw is gelegen aan de Bezuidenhoutseweg met zicht op het Malieveld en het Haagse Bos. Vanaf 1 januari 2010 zal Pels Rijcken haar intrek nemen in New Babylon.

Om haar bedrijfsprocessen ongestoord doorgang te laten vinden gedurende de bouwperiode, huurt Pels Rijcken vanaf 1 januari 2007 tijdelijk kantoorruimte op de bovenste vijf verdiepingen van gebouw Stichthage, direct boven het Centraal Station. Troostwijk Makelaars O.G. en Rietmeijer Huisvestingsadviseurs adviseerden Pels Rijcken bij het huisvestingsproject. Het gebouw New Babylon is ontworpen door het Amsterdamse architectenbureau Meyer en Van Schooten.

Pels Rijcken is een kantoor dat gespecialiseerde juridische dienstverlening biedt aan overheden, ondernemingen en instellingen. Met 160 advocaten en notarissen behoort Pels Rijcken tot de grootste kantoren in Nederland. Het aansprekende moderne ontwerp van New Babylon, de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid voor cliënten en medewerkers heeft Pels Rijcken voor New Babylon doen kiezen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ir J.A. (Albert) Markus, bestuurssecretaris van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn NV, telefoon 070 515 3918.

Op ANP fotonet vindt u een foto-impressie van New Babylon.