Nieuwe Commercieel Directeur Benelux voor Indies Entertainment

Indies home entertainment

Emile van Waegeningh (54) is als Commercieel Directeur Benelux toegetreden tot het management van Indies Entertainment Group.

Met de komst van van Waegeningh wordt het management van Indies versterkt en zal aan de verdere groei van Indies gestalte worden gegeven.

Emile van Waegeningh heeft een brede ervaring op het gebied van zowel Marketing als Salesmanagement in o.a. de Financiële dienstverlening, Fast Moving Consumer Goods, Communicatie-industrie en groothandel. Vorige werkgevers zijn Westland Utrecht Hypotheekbank BV, Philip Morris Holland BV (1982-1994) en Lekkerland (2003-2005). Daarnaast was hij van 1994 tot 2001 directeur/ partner in de Bridge Marketing Communicatie Groep.

Indies Entertainment Group is een onafhankelijke full service distributeur van films in de Benelux, actief in alle Windows (Bioscoop, Home en Televisie) met een focus op Sell Through en TV.

Indies beschikt over een zeer uitgebreide filmcatalogus in alle genres met een accent op mainstream films en klassiekers waaronder De Rob Houwer Collectie, Citizen Kane en Donnie Brasco. Naast speelfilms heeft Indies de rechten van bekende televisie series zoals Crime Scene Investigation, Profiler en Grijpstra & de Gier.