Arriva


Website met actuele info over fotowedstrijd nieuwe treinen Arriva: www.arriva.nl/nieuwetreinen

Arriva heeft een nieuwe pagina op de website gelanceerd met daarop informatie over de komst van de nieuwe treinen. Ook komt op deze website actuele informatie over de fotowedstrijd met informatie wanneer en waar de trein te fotograferen is.

De eerste nieuwe Arrivatrein is dinsdagavond (8 augustus) onder grote belangstelling Nederland binnen gereden. Vanaf vandaag is de trein een aantal dagen te zien in Leeuwarden. De exacte tijden waar en wanneer de trein te bekijken en te fotograferen is, wordt bekend gemaakt op de website www.arriva.nl/nieuwetreinen. Daarnaast wordt in de Arriva Stores op de stations in Leeuwarden en Groningen actuele info gegeven over de locaties waar de treinen te zien zijn.
De nieuwe trein komt ook nog een paar dagen op het station in Groningen te staan, naar verwachting van 17 tot en met 20 augustus. Waar en wanneer exact wordt ook via de website bekend gemaakt.

Veiligheid
In verband met de veiligheid mogen fotos alleen genomen worden vanaf openbaar toegankelijke plaatsen. Diegenen die zich hier niet aan houden worden uitgesloten van deelname. Op de perrons is personeel van Arriva aanwezig om hier toezicht op te houden.