Provincie Noord-Holland

Laatste ronde, laatste kansen voor Karavaan

9-8-2006

Het reizende zomertheaterfestival Karavaan is alweer aan zijn laatste etappe begonnen. Tot zondag 13 augustus is er nog een aantal bijzondere voorstellingen te zien voor bezoekers van alle leeftijden. Komt dat zien: laatste ronde, laatste kansen!

De Karavaan staat garant voor een maand lang muziek, dans en theater op bijzondere locaties, mede mogelijk gemaakt door de provincie. Deze dertiende editie loopt alweer op zijn einde. Maar voor het voorbij is, doet de Karavaan Schagen, Den Helder en Groenveld aan. Een kleine greep uit het aanbod aldaar: de voorstelling Night Flight van het MUZtheater, KOEST! van Olislaegers & Co en Café Noir van Blond en Blauw.

De Karavaan toert langs dertien plaatsen in Noord-Holland. Ga naar http://www.karavaan.nl voor meer informatie over het programma.

.::. DE KARAVAAN .::. OLISLAEGERS & CO MET KOEST! Tijdens de voorstelling KOEST! wordt politieagente Liesbeth (Peggy Olislaegers) bijgestaan door een niet al te slimme collega, de hoofdcommissaris en haar hond. Het verhaal van agente Liesbeth wordt verteld in spelscènes en liedjes. Duik onder in de wereld van deze stoere agente die haar dagen vult met het schrijven van bonnen, het achtervolgen van boeven en het leiden van het verkeer.