Gemeente Lisse

Concept verkeerscirculatieplan 20062016

LISSE AUTOVRIJ IN 2016? Gelukkig of helaas, maar dat zit er niet in. Welke dingen u wel kunt verwachten op het gebied van verkeer leest u in het concept van het Verkeerscirculatieplan 20062016 (VCP). Bovendien wordt dit plan op 24 augustus 2006 toegelicht en besproken in de commissievergadering Ruimte en Infrastructuur. U bent van harte welkom!

Het VCP geeft een belangrijk overzicht van acties en projecten die de komende jaren worden uitgevoerd. Het plan belicht aspecten van verkeersveiligheid op de hoofdwegen zoals bijvoorbeeld de Oranjelaan, en in verblijfsgebieden zoals bijvoorbeeld de Componistenwijk. Maar ook de parkeerproblematiek, het langzaam verkeer en het openbaar vervoer krijgt aandacht. Een ander belangrijk onderwerp is de verkeerscirculatie in het centrum gelet op de toekomstige ingrijpende plannen in het centrumgebied.

Vanaf 24 augustus ligt het conceptverkeerscirculatieplan vier weken ter inzage.

Een ieder kan vanaf die datum zijn of haar opmerkingen, suggesties of bezwaren kenbaar maken aan het college. Dit doet u schriftelijk door een briefje te schrijven aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 200, 2160 AE Lisse. Komt u liever langs? Maak dan een afspraak met de afdeling Weg- en Waterbouw, telefoon (0252) 433 185.

Wij streven ernaar het verkeerscirculatieplan in de gemeenteraadsvergadering van november definitief vast te stellen.