Ingezonden persbericht


Pas verhuisd!

Rotterdampas bereikbaar voor iedereen

Rotterdampashouders krijgen al jaren vele kortingen en kunnen gratis naar een groot aantal topattracties. De Rotterdampas is onder andere verkrijgbaar in de Rotterdampaswinkel, vanaf september gevestigd in de Centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat.

De Rotterdampaswinkel verhuist 4 september van de Oostzeedijk naar de nieuwe balie in de Centrale Bibliotheek. Voordeel is dat de Rotterdampaswinkel samen met het Rotterdams Uitburo dezelfde ruimte gaat benutten. Alle informatie over het cultuuraanbod in Rotterdam is hierdoor beschikbaar op één plek. Bovendien is de winkel ook in het weekend geopend.

Rotterdampas viert deze verhuizing met drie extra aanbiedingen voor alle pashouders. Zo is er een korting van 50% op een jaarabonnement van Bibliotheek Rotterdam, kun je voor 25,- naar musical Cats en worden de welbekende Dudok-appeltaarten cadeau gegeven bij het introduceren van een nieuwe pashouder.

Erik Reitsma, hoofd Rotterdampas, noemt de nieuwe balie een aanwinst voor Rotterdam: `Na 17 jaar is de pas niet meer weg te denken uit Rotterdam en regio. Het geeft veel mensen de mogelijkheid leuke dingen te doen. De prachtige nieuwe balie geeft het uitgaan een welverdiend gezicht'.

Voordeel voor iedereen

De Rotterdampas maakt uitgaan, cursussen en sport bereikbaar voor iedereen door vele kortingen te geven. De prijs van de pas is 55,-, 10,- of 5,- afhankelijk van woonplaats, leeftijd, inkomen en gezinssituatie. Bij gelijktijdige aanschaf is de pas voor inwonende kinderen 5,- of gratis. Pashouders krijgen aan het begin van het pasjaar (t/m februari) een kompasboekje met jaaraanbiedingen. Daarnaast ontvangen zij ieder kwartaal het magazine boordevol kortingen en kunnen zij zich gratis abonneren op de digitale mailaanbieding. Door de verhuizing naar de Hoogstraat weten de bijna 100.000 pashouders in de regio de Rotterdampaswinkel beter te vinden. De centrale ligging en de vele bezoekers van de Centrale Bibliotheek passen uitstekend bij de doelstelling van de Rotterdampas; voordeel voor iedereen.



Ingezonden persbericht