Gemeente Stadskanaal

Bouwplannen

Er zijn lichte en reguliere bouwvergunningen met ieder een eigen beslissingstermijn. Deze termijnen zijn voor een lichte bouwvergunning 6 weken en voor een reguliere bouwvergunning 12 weken.

In de periode van 27 juli t/m 2 augustus zijn de volgende aanvragen om een vergunning ingediend.

Musselkanaal


* Sluiskade 71, voor het legaliseren en verbouwen van een bijgebouw, d.d. 28 juli.

Onstwedde


* Havenstraat 31, voor het bouwen van een woning, d.d. 1 augustus.

Mussel


* Musselweg 147, voor het herbouwen van een woning, d.d. 28 juli.

De rayonarchitect van de welstandscommissie komt op de maandag van alle even weken om 13.30 uur. Deze bijeenkomsten zijn openbaar. Belangstellenden kunnen zich melden bij de receptie. De uitslag van het welstandsadvies is op de oneven weken op maandag van 16.00 tot 17.00 uur op te vragen bij de heer J. de Vries, T (0599) 631 436.

Voor nadere informatie over deze bouwplannen kunt u contact opnemen met het team bouw, milieu en bijzondere wetten, de heer G.J. Jansen, T (0599) 631 605.

Wet milieubeheer

In het publieksbureau van de gemeente Stadskanaal ligt vanaf heden ter inzage:

melding op basis van artikel 8.40 van de Wet milieubeheer van:
* de heer H.Migchels, Barkhoornweg 12 in Onstwedde voor het oprichten van één of meerdere bassins voor het bewaren van dunne mest aan de Barkhoornweg 12 in Onstwedde.

Opgemerkt wordt dat de publicatie van deze melding (artikel 8.40) slechts een wettelijk verplichte bekendmaking inhoudt. Van de melding zelf kan kennis worden genomen in het gemeentehuis.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer G.J. Jansen, T (0599) 631 605.

Sluiting Loket Wonen Welzijn en Zorg

Het Loket Wonen, Welzijn en Zorg in de A22, het bedrijfsverzamelgebouw aan de Aziëlaan 22 in Stadskanaal, is wegens vakantie van de loketmedewerkers op de volgende data gesloten:

* Woensdagmiddag 9 augustus;

* Dinsdag 15 augustus de hele dag;

* Donderdag 17 augustus de hele dag.

Herhaalde bekendmaking

Procedure vestiging speelautomatenhal

De burgemeester maakt bekend dat hij op 12 juni 2006 de procedure waarlangs hij één vergunning kan verlenen voor de vestiging van een speelautomatenhal in het daartoe door de gemeenteraad aangewezen gebied heeft vastgesteld. Geïnteresseerden voor deze vergunning kunnen een exemplaar van deze procedure aanvragen bij het team Bestuurlijk Juridische Zaken van de gemeente, T (0599) 631 603.

Oproep

Verdwenen en slecht leesbare straatnaamborden

Wij willen in onze gemeente de bereikbaarheid van woningen en bedrijfspanden optimaal houden. Daarvoor hebben wij uw medewerking nodig. In de loop der jaren blijken er namelijk door uiteenlopende oorzaken straatnaamborden verdwenen te zijn. Voor zover dit bij ons bekend is hebben we nieuwe borden geplaatst. Ook hebben wij borden vervangen die niet of slecht leesbaar zijn.

Het is mogelijk dat ook bij u in de buurt een straatnaambord verdwenen is of dat er bij u in de straat een straatnaambord staat dat slecht leesbaar is. Wij vragen u dit aan ons te melden zodat wij hier actie op kunnen ondernemen.

U kunt uw melding telefonisch doorgeven op onze servicelijn (T 0900 631 40 50) of via e-mail, h.panneman@stadskanaal.nl.

Hartelijk dank voor uw medewerking.


* 09 augustus 2006