Ingezonden persbericht


Samenvatting persbericht

Amsterdam, 9 augustus 2006

COMPUWARE COVISINT VERBINDT WERELDWIJD LEVERANCIERS VAN GENERAL MOTORS

Compuware sluit een driejarig contract met General Motors (GM) voor het gebruik van Compuware Covisint om het productieproces van auto's en treinen te ondersteunen. Het Covisint platform voorziet in het beveiligd uitwisselen van informatie en integratiediensten tussen GM Sjanghai en honderden van zijn leveranciers in Europa, Azië, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Door het gebruik van Covisint kunnen de leveranciers, die wereldwijd verschillende technologieën gebruiken, veilig en efficiënt zakelijke informatie uitwisselen en zaken doen.

Compuware Covisint is een strategische IT-partner voor General Motors en GM Sjanghai. Het platform van Covisint integreert en verbindt bedrijven in de auto-industrie met een unieke combinatie van op standaarden gebaseerde software, any-to-any messaging, een beveiligde portal, application sharing en industriespecifieke softwarediensten.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u via: http://www.compuware.com/pressroom/news/default.htm

COMPUWARE NEDERLAND
Compuware is een softwareleverancier die zich toelegt op het leveren van oplossingen voor het verbeteren van de besturing van IT-organisaties en onderdelen daarvan, zoals IT portfoliomanagement, en het bouwen, testen en beheren van grootschalige, bedrijfskritische systemen. Compuware is opgericht in 1973 in Detroit en behoort wereldwijd tot de top 10 van onafhankelijke softwareleveranciers. De aandelen van Compuware staan genoteerd aan de NASDAQ. In Amsterdam werken ruim 300 medewerkers, verdeeld over het Nederlandse verkoopkantoor, het Europese hoofdkantoor en het Amsterdam Development Center. Hier worden Compuware's OptimalJ en Uniface ontwikkeld. Dagelijks werken de ontwikkelaars in Amsterdam aan het optimaliseren van de bedrijfskritische applicaties voor organisaties wereldwijd. Hiermee heeft Compuware één van de grootste Development Centra in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.compuware.nl.

# # #

Perscontact:
Berith Behrens-Selling
PR Manager Compuware
020-311 88 16
mailto:berith.selling@nl.compuware.com

Leoni Janssen
Edelman
020-301 09 80
mailto:leoni.janssen@edelman.com