Magic eye make-up spiegel

wereldwijde probleemoplossing voor miljoenen aan presbyopie lijdende dames

TILBURG, 20060808 -- Bong Invention heeft een product op de Duitse markt gebracht, dat ongetwijfeld wereldwijd de status van probleemoplossing zal bereiken voor miljoenen aan presbyopie lijdende dames. Dit product, magic eye, uit nood geboren (en ondertussen wereldwijd gepatenteerd) helpt alle vrouwen die aan presbyopie lijden en waarde hechten aan een verzorgd en aansprekend uiterlijk. Want mensen, zoals productuitvindster Monika Bong, die aan ouderdomsverziendheid lijden en op een leesbril aangewezen zijn, konden tot nu toe de aanbiedingen van de cosmetica industrie slechts beperkt benutten.


Decoratieve oogcosmetica zonder vreemde hulp was niet optimaal mogelijk. Vooral in het bereik van de ogen, waar sprake is van een filigraan te noemen omgang met bijvoorbeeld mascara en oogschaduw weigerden de make-up kunsten, omdat zonder bril de betreffende plekken slechts onscherp en beperkt herkent werden.
De gebruikelijke hulpmiddelen zijn bekend: make-up brillen met neerklapbare glazen, die eenzelfde compromis vormen als de vergrotingsspiegels, die het op te maken oog weliswaar vergroten maar de zichtscherpte niet verbeteren.

Het probleemoplossend idee van Monika Bong is "magic eye", een door haar ontwikkelde speciale spiegel, waarmee het opmaakbereik van de ogen zonder bril helder en scherp te herkennen is en opmaak zonder een storende bril mogelijk wordt.
In de leeftijdsgroep 40 tot 65 jaar kent Nederland maar liefst 2.800.000 vrouwen, waarvan er minimaal 1.500.000 last hebben van ouderdomsverziendheid en ongetwijfeld een groot deel van uw lezers tot deze groep behoort. Voor einde van het jaar willen wij dit product in de winkels hebben en daarom zou ik het zeer op prijs stellen, indien u een artikel aan dit kwaliteitsproduct zou willen besteden.
Voor de Benelux is het een volledig nieuw product en voor de doelgroep een openbaring. Het is een product dat in de handtas van haast elke vrouwelijke (40plus) lezer hoort en nog dit jaar in de (geĂŻnteresseerde) winkels verkrijgbaar zal zijn.

De innovatieve probleemoplossing voor brildragers die zich in de spiegel willen zien ZONDER lees- of multifocale bril ! De Make-up spiegel voor alle dames die last hebben van Presbyopie.
Presbyopie (ouderdomsverziendheid) begint bij 40+
Hoe functioneert magic eye ?
1. bij verziendheid of Presbyopie (ouderdomsverziendheid) is de elasticiteit van de ooglens zo beperkt, dat ze het voorwerp in een bepaalde nabijheid niet kan bereiken.
2. een verziend oog, dat op een vergrootspiegel kijkt, kan zich weliswaar groter zien, maar de spiegel kan niet de juiste scherpte voor het verziend oog teweegbrengen en zo is het evenbeeld weliswaar groter te herkennen maar blijft onscherp.
3. bij magic eye heeft men bereikt het noodzakelijke brandpunt van het verziend oog zo te verschuiven dat de kijker zijn spiegelbeeld weer helder en duidelijk kan zien.
Dit resultaat is te bereiken bij een afstand van circa 15-20 cm tot de juist gekozen spiegel.
magic eye is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
magic eye 2:
voor dames die een leesbril van +1,25 tot +2.00 dioptrien gebruiken
magic eye 3:
voor dames die een leesbril van +2,25 tot +3.50 dioptrien gebruiken




Ingezonden persbericht