Eerste Nederlandse vacaturesite met CV's via RSS

NEDERLAND, 20060809 -- Als eerste in Nederland biedt Vacant.nl, de vacaturebank die zich richt op functies voor HBO en hoger, de mogelijkheid om CV's van kandidaten te bekijken via RSS. Door deze nieuwe functionaliteit worden CV's van kandidaten direct getoond in de reader van de werkgever of HR professional.


Gebruikers kunnen op internet al langere tijd gebruikmaken van vacatures via RSS. Dat dit echter ook voor CV's geldt is voor Nederland een nieuwe ontwikkeling. Productmanager Koen de Roo: "Wij zochten naar een manier waarop wij we werkgevers meer service en overzichtelijkheid konden bieden voor de CV's die dagelijks binnenkomen. Ook bij grote aantallen nieuwe CV's willen we overzicht kunnen blijven bieden." De Roo denkt dat dit een trend is die de komende maanden meer waargenomen zal worden bij vacaturebanken: " Dat wij de eerste zijn is leuk, maar ik weet van tenminste twee andere vacaturebanken dat zij bezig zijn met de ontwikkeling van iets soortgelijks".

Vacant is een van de oudste vacaturebanken van Nederland. Begonnen als een printuitgave is de website inmiddels een van de meest bezochte vacaturebanken op internet. De Roo:" De leidende positie die wij met de printeditie begin jaren negentig in Nederland hadden willen wij terug. Ik kan vast onthullen dat wij dat de komende maanden trachten te realiseren met een verrassende campagne".

Over de initiatiefnemer
Vacant is een vacaturebank die zich richt op functies voor HBO en hoger. Vacant.nl is een initiatief van de Hanze Media Groep en bestaat sinds 1996. De vacaturebank is daarmee een van de oudste carrièresites van Nederland. Voor meer informatie over dit persbericht of Vacant.nl kunt u contact opnemen met Mathijs Hogeling op 038- 423 33 30 of 06-53 93 53 85.




Ingezonden persbericht