Politie Zeeland


---


O-3029-2006 Diefstal uit auto, Renesse
Op de Rampweg in Renesse werd dinsdag tussen 19.00 en 20.30 uur een auto opengebroken.
Uit de auto werden een tas met kleding en een scheerapparaat en een navigatiesysteem weggenomen. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.

Z-3030-2006 Aanrijding in Terneuzen
Op de kruising Axelsestraat / Verl. v. Steenbergenlaan vond woensdag om 11.15 uur een aanrijding plaats.
Een 19-jarige automobiliste uit Bunschoten Spakenburg kwam vanaf de Verl. v. Steenbergenlaan en reed de kruising op. Tijdens het oprijden van de kruising zag zij van rechts een 35-jarige Terneuzense bestuurster naderen. Zij wilde remmen, maar de auto gleed, mogelijk door het natte wegdek, door. Er volgde een botsing waarbij de Terneuzense vrouw gewond raakte aan haar heup. Zij is naar het ziekenhuis in haar woonplaats gebracht. Beide auto's werden zwaar beschadigd.


Z-3031-2006 Vernieling auto, Nieuwvliet
Tussen dinsdag en woensdagmiddag 14.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Prinses Wilhelminastraat in Nieuwvliet.
Er zijn twee letters van de merknaam van de auto weggenomen. Ook is er een gat in de bumper gemaakt en is er een kabel van de trekhaak losgetrokken.
Het totale schadebedrag is onbekend.

O-3032-2006 Eenzijdig ongeval, Kapelle
Woensdagmiddag rond 17.50 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Kapelle een eenzijdig ongeval plaats.
Een 33-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de A58 komende uit de richting van Bergen op Zoom.
Toen de man in slaap viel botste hij tegen een infobord wat in de rechterberm stond en kwam tegen de vangrail tot stilstand.
De man bleef ongedeerd; zijn auto raakte totaal vernield.

O-3033-2006 Diefstal uit woning, Nieuwerkerk
Tussen woensdagochtend 11.00 uur en woensdagmiddag 15.40 uur is er ingebroken in een woning aan de Hoge Kerkstraat in Nieuwerkerk.
Uit de woning zijn enkele honderden euro's, geluidsapparatuur, een dvd-speler en computerapparatuur met een totale waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.


---- --