Provincie Noord-Holland

10-8-2006

Onderwerp

Afsluiting N302 tussen Hoogkarspel en Grootebroek

Carla van Twuijver

De provincie Noord-Holland voert werkzaamheden uit aan de N302 tussen Hoogkarspel en Grootebroek. De werkzaamheden starten eind augustus en zijn medio oktober afgerond. De weg is een aantal weekenden afgesloten en de aansluitingen zijn delen van deze periode afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

In verband met de reconstructies van de kruispunten N302 / Sluisweg en N302 / Verlengde Raadhuislaan in de gemeente Stedebroec en onderhoud aan het tussenliggend wegvak zal het verkeer hinder ondervinden. De aansluitingen Sluisweg en Verlengde Raadhuislaan op de N302 zullen delen van deze periode worden afgesloten. Dat is steeds op de weg aangegeven met omleidingsborden.

Weekendafsluitingen
Het wegvak Sluisweg Verlengde Raadhuislaan zal in de volgende weekenden zijn afgesloten:

- 8 t/m 11 september

- 15 t/m 18 september

- 22 t/m 25 september

- 29 september t/m 2 oktober

- reserveweekend: 6 t/m 9 oktober
De weekendafsluitingen duren vanaf vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 5:00 uur. Indien noodzakelijk duurt de afsluiting langer en zo mogelijk korter. Het verkeer wordt gedurende deze tijd omgeleid. De omleidingroute is aangegeven met borden. Enige extra reistijd is onvermijdelijk, wij vragen uw begrip hiervoor.