Knotsgekke Kaartendagen geeft startschot nieuw hobbyseizoen.

Epn beursorganisatie bv

De Knotsgekke Kaartendagen geeft het startschot voor hét nieuwe hobbyseizoen.

Voor de vijfde keer worden dit jaar de Knotsgekke Kaartendagen georganiseerd. Deze beurs voor creatief papierplezier is inmiddels een begrip en mag zich in een toenemende belangstelling van hobbyisten verheugen. Vandaar dat organisator EPN op verzoek van standhouders en bezoekers de beurs van 2006 zowel in het voor- als het najaar én op meerdere locaties zal houden. De Knotsgekke Kaartendagen waren begin dit jaar een succes. Het nieuwe hobbyseizoen start in oktober weer. Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten, mag de Knotsgekke Kaartendagen zeker niet missen. De kans om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken, producten en materialen om zo thuis al fanatiek aan de slag te gaan. Het hobbyseizoen begint hier!

Kaarten maken wordt steeds populairder. De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil; er komen voortdurend nieuwe materialen en technieken bij, waarmee hobbyisten hun creativiteit kunnen uitleven. Wie up-to-date wil blijven, mag de Knotsgekke Kaartendagen dan ook niet missen. De beurs biedt een actueel overzicht van materialen en technieken, zoals 3D, Pergamano, Embossing en Incire. Met diverse demonstraties, tips, adviezen en workshops maken de standhouders bezoekers vertrouwd met de fijne technische kneepjes en materiaaleigenschappen.

In the picture: scrapbooken
Steeds meer mensen houden zich bezig met het creatief inplakken van fotos, het zogenaamde scrapbooken. Liefhebbers komen volop aan hun trekken in diverse stands. Wie fotos meeneemt naar de beurs, kan direct aan de slag gaan. Daarnaast is er aandacht voor diverse andere papiertoepassingen en technieken, waaronder stempelen.

De laatste rage: ATC
ATC, de afkorting van Artist Trading Cards, is de jongste rage, die uit Amerika is komen overwaaien. Bij ATC gaat het om het maken, ruilen én verzamelen van kaarten. De toevoeging Artist staat er niet voor niets: het gaat om kleine kunstwerkjes die gemaakt zijn op kaarten van precieze afmetingen. Het ATC-virus verspreidt zich wereldwijd via internet. Ook in Nederland wordt een epidemie verwacht, zeker nu hobbyisten worden uitgenodigd om tijdens de Knotsgekke Kaartendagen kaarten te maken en/of te ruilen.

Cadeautjes: gratis kaarten
Vanwege het eerste lustrum pakt de beursorganisatie feestelijk uit. Wie een leuke, zelfgemaakte kaart met als thema bloemen instuurt, maakt kans op één van de gratis kaarten die EPN uitdeelt. De kaart met aan de achterzijde de adresgegevens van de afzender kan men sturen naar:
Knotsgekke Kaartendagen, Postbus 127, 5300 AC Zaltbommel.

Data en locaties
Brabanthallen Den Bosch 11 en 12 augustus
Groenoordhallen Leiden 18 en 19 augustus
IJsselhallen Zwolle 25 en 26 augustus

Op al deze dagen is men welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Volwassenen betalen 6 euro entree.
Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro voor een kaartje en krijgen daarvoor ook nog eens gratis workshops en een leuke verrassingstas.


Noot voor de redactie (