Llink


Rotterdam, 10 augustus 2006


- PERSBERICHT -

Seks voor dieren

LLinke Soep over Wonderwoman Elena Simons over haar nieuwe project

LLinke Soep is op vakantie en neemt haar luisteraars mee! Drie weken lang wordt er uitgezonden vanaf minicamping Boogaard, in het liefelijke Zeeuwse Zoutelande. In de laatste uitzending vanaf de minicamping ritst presentator Marcel zijn bungalowtent open voor maatschappelijk uitvindster Elena Simons. Als het aan haar ligt, sterft er voortaan geen dier meer als maagd. Ze vertelt over haar nieuwe project: 'Seks voor Dieren'. LLinke Soep is vrijdag 11 augustus om 20:00 te beluisteren op Radio 1.

In 2003 won Dez de Grote Prijs van Nederland en ze schreef nummers met de producer van Bjork, Seal, Madonna en Britney. BLVD riep haar uit tot één van de 100 meest veelbelovende vrouwen van Nederland. Dez brengt live naast de barbecue haar muziek ten gehore.

In 2050 ligt de kustlijn van Nederland ten hoogte van Roosendaal. Tenminste, daar zijn de jongeren van Dwars bang voor. De komende week fietsen ze langs het Noordzeestrand van 2050, van Utrecht naar Bergen op Zoom. Onderweg voeren ze actie om mensen aan te sporen minder energie te gebruiken. Alleen een bewustere omgang met energie kan een zeespiegelstijging beperken. In ruil voor een hapje van de barbecue schuiven ze hun campingstoeltjes aan om te vertellen over hun actie.

LLinke Soep is vrijdag 11 augustus om 20:00 uur te horen bij Radio 1. LLinke Soep wordt uitgezonden door LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, radio747 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT