Nieuwe Hoofd Fiscaal Juridische Zaken benoemd bij Pensioendesk

Pensioendesk nederland bv

http://www.pensioendesk.nl

Mr. Marcel van Kooten FFP MFP is per 1 juli overgestapt van Elsevier Baard naar Pensioendesk Nederland. Marcel van Kooten (36 jaar) heeft ruime ervaring op het gebied van pensioenen en financiële planning. Zo heeft hij een aantal jaren gewerkt bij diverse adviesbureaus als adviseur en fiscalist en bij Elsevier Baard als docent en adviseur. Per december 2005 maakte hij deel uit van de hoofdredactie van de Pensioen Almanak, was hij medeauteur van de tweewekelijkse e-mailservice FPmail en had hij de rubriek lezersvragen in het weekblad Elsevier in zijn portefeuille.

Na meer dan 5 jaar bij Elsevier Baard te hebben gewerkt is hij sinds juli een nieuwe uitdaging aangegaan als pensioenspecialist en Hoofd afdeling Fiscaal Juridische Zaken. De nieuwe pensioenjurist is bij Pensioendesk ondermeer verantwoordelijk voor kennisdeling en voor de kwaliteit van advisering van de aangesloten kantoren.

De franchiseorganisatie Pensioendesk Nederland is het kwaliteitsmerk voor pensioenadviseurs voor het midden- en kleinbedrijf. Het merk wordt gevoerd door een groot aantal pensioenadvieskantoren en assurantiekantoren in Nederland. Pensioendesk geeft pensioenadvies aan onder meer zelfstandig ondernemers, werknemers, werkgevers, directeur groot-aandeelhouders en zakelijke adviseurs als accountants, fiscalisten, advocaten en notarissen.