Politie Drenthe

Vrijdagmorgen

Emmen, 11-08-2006

Rijbewijs van beginnende bestuurder ingevorderd EMMEN Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een 19-jarig meisje uit Groningen aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Zij reed in haar personenauto op de Meerstraat. Op het politiebureau blies de vrouw 360 ugl. Het rijbewijs van deze beginnende bestuurder is ingevorderd. (BPS 06-169786)

Bekeuringen wegens onjuist parkeren

ORVELTE Tijdens een controle aan de Dorpsstraat zijn donderdagmiddag vier bestuurders bekeurd. Agenten schreven de bekeuringen uit omdat de personenautos geparkeerd stonden in een zone waar een parkeerverbod geldt. (BPS 06-164252)

Bestuurders gelaserd en wildplasser bekeurd
HOOGEVEEN Tijdens een surveillance is tegen drie bestuurders proces-verbaal opgemaakt. De bestuurders werden gelaserd op de Schutstraat en de Zuidwoldigerweg. De snelste bestuurder reed na correctie 80 km/uur op de Zuidwoldigerweg. Tijdens de controle is tevens een bekeuring uitgereikt aan een wildplasser aan de Schutstraat. (BPS 06-169762)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema, tel. 0592 - 36 1280.