D66

De komende weken vinden door het hele land de introductiedagen voor de Hogescholen en Universiteiten plaats. D66 en de Jonge Democraten zullen door het hele land aanwezig zijn. Zoals elk jaar zal D66-kamerlid Boris van der Ham mee actievoeren. Van der Ham: "D66 is de onderwijspartij bij uitstek. Wij kwamen de afgelopen jaren fel op voor het Hoger Onderwijs en studenten. Wij zijn hierin uniek."

Van der Ham verwacht dat meerdere politieke partijen zich de komende maanden op studenten gaan richten. Van der Ham: "Op 22 november zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. Elke partij wil nu een graantje meepikken. Maar D66 heeft de afgelopen jaren ook echt iets gedaan voor studenten." D66 zorgde dat de studiebeurs met 150 euro werd verhoogd om de gestegen ziektekosten te compenseren en zorgde dat de OV-jaarkaart behouden werd toen CDA en VVD deze wilde beperken. Nog belangrijker is dat D66 het bezuinigingstij keerde op onderwijs: Door D66 zijn er de afgelopen jaren miljarden bijgekomen. Van der Ham: "Andere politieke partijen zullen van alles beloven, maar D66 maakte het de afgelopen jaren waar. De komende tijd zal er nog veel meer moet gebeuren om het onderwijs te verbeteren. Een groot D66 is dus van belang om dat voor elkaar te krijgen. "

Van der Ham en de Jonge Democraten zijn aanwezig bij de introductiemarkten in Leiden, Tilburg, Maastricht, Groningen, Enschede, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen/Arnhem, Eindhoven, Amsterdam en Wageningen. In Leiden en Rotterdam zal ook D66-lijsttrekker Alexander Pechtold aanwezig zijn.

Wil jij ook helpen bij de onderwijscampagne? Stuur dan een mailtje naar f.kreiken@tweedekamer.nl en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

De folder kan je downloaden als .pdf bestand (let op 2.5Mb!): flyeronderwijs.pdf
of als .jpg afbeeldingen: flyeronderwijs1.jpg en flyeronderwijs2.jpg 11-8-2006 11:05