Provincie Noord-Holland

Doe mee aan de toeristische zomerquiz!

11-8-2006

U kunt nog tot en met 25 augustus deelnemen aan de toeristische zomerquiz. Er zijn leuke prijzen te winnen. Dus.doe mee!

De quiz bestaat uit tien multiple choice vragen met fotos over toerisme en recreatie in Noord-Holland. De quiz staat op de weblogpagina van gedeputeerde recreatie en toerisme Hans Schipper. Onder de inzenders worden diverse recreatieve prijzen verloot.

Over de quiz
De provincie Noord-Holland wil door promotie en marketing van het toeristisch product de leefbaarheid bevorderen en de economie in de provincie stimuleren. Met de Toeristische Zomerquiz levert Hans Schipper hier een kleine bijdrage aan. Bezoekers van de quiz testen hun kennis van bekende toeristische attracties in de provincie. Ook komt men via de quiz in aanraking met nieuwe attracties, uitstapjes, stranden, routes en horeca. Kortom, informatie die van pas kan komen bij het zoeken naar een leuke vrijetijdsbesteding.

De prijzen
.

Onder de inzenders van goede antwoorden wordt een aantal leuke prijzen verloot. Een van de prijzen is een lunch met Hans Schipper, waarin ervaringen en ideeën over recreatie met de gedeputeerde besproken kunnen worden. Andere prijzen zijn: een zeilarrangement tussen Enkhuizen en Hoorn, plaatsen op een zeilboot tijdens de Klipperrace Enkhuizen, een dinercheque van de VVV, reach-the-beach pakketten met shirts en petjes, routekaarten van recreatiegebieden en boeken over recreatie en cultuurhistorie in Noord-Holland.

De quiz loopt tot en met 25 augustus. Prijswinnaars krijgen uiterlijk eind augustus bericht.