Blauw New Media


---

Management team vergroot haar belang in Blauw Research Rotterdam , 10 augustus 2006
Vier leden van het management team van Blauw Research hebben hun aandeel in het bedrijf flink uitgebreid. Eind 2004 namen Bram Jonkheer, Frank Sibbel, Rijn Vogelaar en Jos Vink een minderheidsbelang en hebben dat nu uitgebreid tot 48% van het totale aandelenpakket.

Deze nieuwe structuur is een logisch gevolg van de recente ontwikkelingen in de aansturing van Blauw Research. Nadat Kees de Jong zich in 2003 heeft teruggetrokken uit de dagelijkse leiding van het bureau is ook, de andere oprichter en grootaandeelhouder, Wout van der Wijk zijn horizon aan het verleggen. Sinds het begin van dit jaar houdt Van der Wijk zich namelijk bezig met de internationale uitrol van Blauw Research. Eerder heeft dit geleid tot de start van een kantoor in het Duitse Neurenberg en in september zal Blauw een vestiging openen in Londen. Om zich op zijn nieuwe uitdaging te concentreren heeft Van der Wijk het grootste deel van zijn managementtaken per januari 2006 overgedragen aan de vier managers.

Zowel de oprichters als de managers spreken met deze stap hun vertrouwen in elkaar en het bedrijf uit en zijn ervan overtuigd dat op deze wijze enerzijds ondernemerschap wordt gestimuleerd en anderzijds lange termijn betrokkenheid is gegarandeerd.

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jos Vink; +31 10 4000 928; Blauw Research BV

Over Blauw
Blauw Research B.V. is het snelst groeiend top 10 onderzoekbureau van Nederland. Ze ondersteunt bedrijven en instellingen bij het nemen van beslissingen die leiden tot verbeterde stakeholderrelaties, producten en diensten en inzet van middelen. Het bureau levert wezenlijke informatie en heldere inzichten op basis van gedegen onderzoek. Blauw Research staat voor betrokkenheid en originaliteit en is gedreven om haar opdrachtgevers vooruit te helpen. Ze is actief in diverse werkvelden, zoals Marketing, Communicatie, Media, Klant & Medewerkersrelaties en beleid in de publieke sector. Eind 2006 verwacht Blauw Research met 90 medewerkers een omzet van EUR 9 miljoen te hebben gerealiseerd.
« terug