AutoRai

Sportieve Volkswagen GTI-accessoire-lijn nu verkrijgbaar

(8/11/2006)
De Volkswagen Golf GTI is al 30 jaar een fenomeen. Dat blijkt onder andere uit de verkoopcijfers: er zijn meer dan 1,65 miljoen Volkswagens Golf met de inmiddels legendarische drie-letterige typeaanduiding verkocht. Nu wordt het GTI-gamma uitgebreid met een sportieve accessoirelijn. De originele GTI-accessoires â van schaalmodel tot computerspel - zijn verkrijgbaar bij de Volkswagen-dealer.
Uiteraard horen modelautoâs tot de Volkswagen GTI-accessoirelijn. Er is keus uit de schalen 1:18 en 1:43. Ongeacht het formaat, de detaillering is perfect. Zelfs in het kleinste formaat zijn bijvoorbeeld de remklauwen nog rood geverfd. De Golf GTI 1:18 in de kleur rood kost 39,50 euro en het 1:43 model in de kleur zilver of rood kost 26,50 euro.

Chronograaf
De Volkswagen GTI Chronograaf is onmiskenbaar van de GTI afkomstig. Zo heeft de zwartleren band rode stiknaden en is de carbon-wijzerplaat voorzien van het GTI-logo. Dit horloge is voorzien van een mechanisch Zwitsers uurwerk. Verder is hij uitgevoerd met krasvast saffierglas en een kast van gepolijst RVS. Dit horloge wordt in een eenmalige oplage van 666 stuks geproduceerd. De prijs is vastgesteld op 235,50 euro.

Computers en kleding
Voor de Volkswagen GTI liefhebbers die zelf (nog) niet achter het stuur mogen plaatsnemen, is er een GTI PC-game. Met dit computerspel is het mogelijk om met GTIâs van alle generaties te racen. De autoâs zijn optisch én technisch te tunen en er is keuze uit een groot aantal circuits en racesituaties. Dit spectaculaire spel is verkrijgbaar voor 44,95 euro.

Accessoirelijn
De Volkswagen GTI-accessoirelijn bestaat verder uit een aantal kleine, maar fijne cadeaus zoals een GTI keycord (1,90 euro), een originele GTI sleutelhanger (5,50 euro), en natuurlijk voor de verzamelaars de GTI pin (1,00 euro) Alle originele GTI -accessoires zijn verkrijgbaar bij de Volkswagen-dealer.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster