Politie Groningen

Vrijdagmiddag 11 augustus 2006

Vanmiddag zijn er 3 berichten

Provincie Groningen, 11-08-2006

Groningen: ongeval met letsel

Op de Antwerpenweg botsten vrijdagochtend een taxi en een personenauto op elkaar. De 63-jarige taxibestuurder uit Groningen kreeg geen voorrang van een 56-jarige automobiliste uit De Groeve. De auto van de vrouw boorde zich in de linkerflank van de taxi. Beide autos liepen forse schade op. De taxi bestuurder werd met nek- en schouderletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Groningen: vernieling op parkeerdek garage

Bij een VW-dealer aan de Narvikweg in Groningen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag meerdere autos beschadigd en open gebroken. Uit de autos werden airbags en een radio/cd-speler weggenomen. Al met al werd aan vijf voertuigen schade ontdekt. De veroorzakers zijn vermoedelijk onder een hek doorgekropen om op het terrein te komen. De schade is aanzienlijk.

Sellingen: vrouw gewond na val van paard

Een 30-jarige inwoonster van Sellingen is vrijdagmiddag in haar woonplaats gewond geraakt nadat zij van een paard was gevallen. De val werd veroorzaakt doordat het paard door onbekende oorzaak steigerde. De vrouw is voor onderzoek naar een ziekenhuis in Stadskanaal gebracht.