Wij Den Haag politieke invloed voor iedereen

Nieuwe politieke vereniging gaat het maken

DEN HAAG, 20060810 -- Vrijdagmiddag 11 augustus 2006 14.00uur is het een feit. Een nieuwe politieke vereniging wordt geboren. Ten kantore van notaris Heemskerk & Feijen te Den Haag ziet de politieke vereniging Wij Den Haag het daglicht. De oprichters die gaan voor alle denkbare verkiezingen, willen politiek gaan bedrijven op een totaal andere manier als nu gewoon is.


Drie geboren Hagenezen, hagenaars zo je wilt, thuis in de gemeente, justitie en het midden en klein bedrijf zijn het zat om als kiesvee gebruikt te worden.
Zodra Wij Den Haag een voldoende achterban heeft (waarschijnlijk niet dit najaar), zal de politieke arena gedeeld gaan worden met de bewoners van de straat, de buurt, de wijk, het stadsdeel, de stad, de regio, de provincie, in deze volgorde.

Gekwalificeerde advisering door bewoners-, inwoners-, belangen-, verenigingen en stichtingen. Eigenlijk wil Wij Den Haag de "macht" om deze zo snel mogelijk terug te leggen bij de inwoners van stad en land.

Ook zal Wij Den Haag een totaal 24/7 netwerk opzetten om een steeds weer terugkeer naar de achterban te garanderen. Wij Den Haag stelt dat de techniek er klaar voor is. Hiervoor zijn de heren in gesprek met John de Mol (Talpa) en Frans Vijg (Meavita).

Daadwerkelijke betrokkenheid van de burger bij de politiek is de daadwerkelijke bedoeling dus.
En geen politicus die nog als een regent kan besturen, maar daadwerkelijk draagvlak moet creëren. Hier zal de werkelijke ondernemer en politicus snel aan terrein winnen.

Tot slot nog enkele standpunten van Wij Den Haag;
"Afschaffen provincies en waterschappen, 80% overheidswerkzaamheden lokaal privatiseren, schrap integratie, allochtoon, autochtoon, asielzoeker uit het woordenboek, Wij praten met mensen, het maken en houden van/aan afspraken staat op nummer 1, eigenlijk op 2 na ouderenzorg.
Wars van geloof of ras. Jij en Ik zijn Wij, alle mensen gelijk, doe je mee?"



Wij Den Haag