Ingezonden persbericht


Persbericht

11 augustus 2006

businessCom reikt Ericsson-certificaat uit aan twee nieuwe resellers

~aantal gecertificeerde Ericsson-resellers breidt uit door businessCom's reseller-programma~

businessCom, dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen, heeft Ericsson-certificaten uitgereikt aan Tecom Telecommunicatie en 2 Invision, twee Limburgse resellers. Beide resellers hebben het reseller-traject doorlopen dat businessCom uitvoert om een breed netwerk aan sterke Ericsson-resellers op te zetten.

Samen met Ericsson heeft businessCom het reseller-programma en de criteria vastgesteld. businessCom verzorgt het uiteindelijke traject van de Ericsson- certificering en biedt actieve begeleiding en coaching aan de resellers. Resellers moeten aan een aantal criteria voldoen om in aanmerking te komen voor de Ericsson-certificering. Ze moeten zowel commercieel als technisch getraind zijn en dienen te beschikken over een eigen referentie-/demosysteem.

"We zijn al geruime tijd actief om het aantal sterke Ericsson-reseller uit te breiden", zegt Marco Maas, Sales Director van businessCom. "In een Ericsson-reseller zoeken we een professionele en betrouwbare partner. Door dit succesvolle traject hebben we al vele resellers bij kunnen tekenen. Niet alleen kunnen we zo een netwerk creëren van de beste resellers voor Ericsson, tevens heeft dit traject een wervend effect. We hopen uiteraard nog meer resellers van een Ericsson-certificaat te voorzien."

Het Ericsson-certificaat biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor een reseller. Ook wordt de reseller door businessCom uitgebreid op de hoogte gehouden van de nieuwste Ericsson-producten. Succesformule van dit traject is volgens businessCom het intensieve contact en de nauwe interactie met de resellers.

Geïnteresseerde resellers kunnen contact opnemen met businessCom. Voor meer informatie over businessCom's partners en resellers kunt u de website bezoeken: www.businesscom.nl.

(253 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over businessCom
businessCom is dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen voor de gezondheidszorg, callcentra, vakantieparken en hotels. Sinds de oprichting in 2002 wil businessCom zich onderscheiden door visie, kennis, ondersteuning en een innovatief productaanbod. De dienstverlening richting resellers en partners staat daarbij altijd centraal. Ga voor meer informatie naar www.businesscom.nl

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marisa Pumares van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: marisap@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com