Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geadopteerde kinderen op zoek naar hun roots

PANGEA Travel organiseert reizen naar het land van herkomst

Arnhem - Sinds 2006 heeft PANGEA Travel er een nieuwe specialisatie bij: het verzorgen van rootsreizen. Tijdens een rootsreis bezoeken adoptieouders met hun geadopteerde kind het land van herkomst van het kind.

PANGEA Travel organiseert reizen waarin het bezoek aan de geboorteplaats, de omgeving en bijvoorbeeld kindertehuizen en scholen centraal staan. Daarnaast willen veel gezinnen vaak ook een indruk opdoen van het land door enkele highlights te bezoeken.

Reizen op maat
Tijdens een rootsreis staat, indien gewenst, altijd een minibus met privé-chauffeur tot de beschikking zodat er alle tijd is om de geboorteplaatsen en kindertehuizen in eigen tempo te bezoeken. PANGEA Travel zorgt er voor dat er een leuk programma ontstaat waarin alle wensen zijn opgenomen.

Op zoek naar je roots?
"Bij PANGEA kregen we steeds vaker aanvragen binnen van ouders die met hun geadopteerde kinderen naar China wilden afreizen om het land van herkomst te ontdekken", zegt general manager Berry ter Horst. PANGEA Travel heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerkreizen naar China. "Het is voor ons een mooie uitdaging om adoptiekinderen de gelegenheid te geven op zoek te gaan naar hun roots", laat ter Horst weten.

Persoonlijke aandacht
Bij alle reizen van PANGEA Travel staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. PANGEA Travel levert reizen op maat en komt desgewenst bij de klant thuis om de reiswensen te bespreken. Samen wordt er een reis samengesteld waarbij ze niet gebonden zijn aan reisbrochures of vaste vertrekdata. PANGEA Travel biedt maatwerkreizen aan naar vele landen in Azië en Afrika. Reizigers kunnen inspiratie opdoen op de website van PANGEA Travel (www.pangeatravel.nl)

Wereldkinderen
Sinds kort is PANGEA Travel een samenwerking gestart met Wereldkinderen. Deze organisatie geeft kinderen zonder thuis de kans om op te groeien in een gezin. Wereldkinderen doet dat door middel van projecthulp en interlandelijke adoptie. PANGEA Travel verzorgt voor Wereldkinderen alle groepsreizen naar China. Tevens kan PANGEA Travel de toestemming regelen om kindertehuizen in China te bezoeken.

Noot voor de redactie,