3 e persbericht van vrijdag 11 augustus 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 11-08-2006

Eindhoven: Politie houdt vier verdachten aan na openlijke geweldpleging

De politie heeft vrijdag rond 18.45 uur op de Nieuwe Emmasingel en de Boschdijktunnel vier Fransen van 16 en (3x) 20 jaar oud aangehouden. Zij zouden even daarvoor op de Piazza zonder enige aanleiding een 45-jarige Eindhovenaar geslagen hebben. De man had een bloedneus, een rood oog en last van hoofdpijn. Tegen de vier verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Motorrijder gewond na aanrijding

Een 40-jarige motorrijder uit Eindhoven is vrijdag even na 8.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Anthony Fokkerweg. De man verloor de macht over het stuur en kwam ten val. Hij gleed met zijn motor tegen de personenauto van een 39-jarige Veldhovense vrouw. De motorrijder is met een gebroken wervel in het ziekenhuis opgenomen.

Eindhoven: Politie houdt man aan na huiselijk geweld

Vrijdag om 18.50 uur heeft de politie in een woning in Woensel Zuid een 29-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 18-jarige nichtje mishandeld te hebben. Tijdens een onenigheid in de ouderlijke woning van het meisje heeft hij haar tegen het lichaam en in het gezicht geslagen. De man is de cel ingegaan.

Geldrop: Politie houdt man aan in hennepkwekerij

In een woning aan het Bogardeind heeft de politie vrijdag om 11.00 uur een 28-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. De politie had aanwijzingen dat in de woning een hennepkwekerij was. Dat klopte, in twee kamers stonden in totaal 318 hennepplanten. Ook lagen er nog ongeveer 3 kilo gedroogde henneptoppen. De 28-jarige man was in het huis aanwezig. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. In de woning werd de stroom illegaal afgetapt.

Aarle Rixtel: Politie houdt koperdieven aan

De politie heeft vrijdag om 18.50 uur op een bedrijfsterrein aan de Bakelseweg twee mannen van 26 en 28 jaar uit Den Haag aangehouden. Zij werden betrapt toen zij bezig waren koperen kabel in twee autos te laden. De autos zaten al bomvol. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.