Persuitnodiging FFWD Heineken Dance Parade

St. rotterdam dance parade

Zaterdag 12 augustus trekt de FFWD Heineken Dance Parade voor de tiende keer door Rotterdam. De FFWD Heineken Dance Parade is met 350.000 bezoekers het grootste dance event van Nederland. De jubileum editie belooft spectaculairder te worden dan ooit. Zo rijdt Michel de Hey in een eigen Gouden Koets, haakt Miss Promiss in op de actualiteit met 'Boer Zoekt House', heeft B2S een draaiende DJ Booth en gaat Armin van Buuren, de nummer drie DJ van de wereld, geweldig uitpakken zodra zijn wagen over de Coolsingel rijdt. Het lustrum van de FFWD Heineken Dance Parade wordt één groot sensationeel schouwspel.

Programma
De FFWD Heineken Dance Parade begint met een warming up tussen 11.00 en 12.00 op de hoek van de Nieuwe Binnenweg met de Matheneserlaan in het centrum van Rotterdam. Om 12.00 uur zet de kleurrijke karavaan van trucks met DJ's en danseressen zich in beweging om vijf uur lang door dwars de binnenstad van Rotterdam te rijden. Om 16.00 uur komt de eerste wagen aan bij het FFWD Festival op Katendrecht dat tot 23.00 uur duurt.

Speciaal voor de pers
Om bij het FFWD Festival in Katendrecht te komen zal de gehele FFWD Heineken Dance Parade over de Erasmusbrug gaan. Speciaal voor de pers is aan de voet van de Erasmusbrug een podium gebouwd zodat u goed zicht heeft op dit spectaculaire en fotogenieke onderdeel van de route. Bij dit podium staat tevens een hoogwerker om een nog beter zicht te krijgen op de voorbijtrekkende parade.

Als u onderstaande persaanvraag invult, krijgt u persbandjes waarmee u toegang krijgt tot de hoogwerker bij de Erasmusbrug, het VIP deck op het eindfeest en de backstage gedeeltes van de drie area's op het eindterrein.

Na goedkeuring van uw aanvraag krijgt u per mail een bevestiging waar en wanneer u de persbandjes op zaterdag 12 augustus kunt ophalen.


---

PERSAANVRAAG 10e FFWD HEINEKEN DANCE PARADE

Media:

Naam:

Adres:

Postcode/plaats:

Email:

Telefoon:

Aantal personen:


---

Email deze aanvraag naar info@ffwdheinekendanceparade.nl of fax deze naar 010 2447094