Gemeente Boekel




Kermis in Venhorst 2006


Zoals elk jaar wordt de Boekelse kermis gevolgd door de kermis in Venhorst. Verschillende attracties zullen vanaf 12 augustus tot en met 15 augustus het centrum bezet houden. Het gaat hierbij om de autoscooter , de rupsbaan, een schiettent, een draaimolen, een schuivenspel, de bekende La Bamba, een lijntrekspel, een balcorotor spel en uiteraard vertrouwde kermisonderdelen zoals de suikerspin, de oliebollen, ijs en vis kramen.

Zoals u reeds jarenlang gewend bent, zal ook dit jaar de kermis voor iedereen een betaalbaar feest zijn! Bovendien is het zo dat kinderen op maandag 14 augustus, gratis aan een kermis attractie kunnen deelnemen als ze meedoen aan de ballonnenwedstrijd.

Het kermis programma voor Venhorst ziet er als volgt uit.


- Zaterdag 12 augustus
18.00 uur Kerkdienst op de autoscooter door Monsigneur van Velthoven. 19.00 uur Opening van de kermis door wethouder mevrouw van Boxtel-Arts.
- Zondag 13 augustus
Kermis geopend van 13.00 uur tot 01.00 uur.

- Maandag 14 augustus
Kermis geopend van 15.00 uur tot 01.00 uur. Ballonnenwedstrijd om ± 16.00 uur met een gratis kaartje Van 18.30 tot 20.30 uur de Vrolijke Kabouters op de kermis
- Dinsdag 15 augustus: Kermis geopend van 15.00 uur tot 01.00 uur. 21.00 uur Trekking van de kermis loterij door Wethouder mevrouw Van Boxtel-Arts

Ballonnenwedstrijd in Venhorst
Hierboven is het al vermeld: op maandag middag wordt er wederom een ballonnen wedstrijd gehouden. De eigenaars van de 6 kaarten die de grootste afstand hebben afgelegd ,komen in aanmerking voor mooie prijzen.
De spelregels zijn als volgt:

- de kaart moet voor 30 september 2006 bij de gemeente binnen zijn
- de deelnemer aan de wedstrijd mag niet ouder zijn dan 12 jaar
- alleen volledig ingevulde kaarten zijn geldig.

Wegafsluitingen
In verband met de kermis in het centrum van Venhorst zal een aantal wegen afgesloten worden. Dat is om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Houdt u daar rekening mee!

De Kermis in Venhorst: sfeervol, gezellig en betaalbaar voor iedereen