Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 8 augustus 2006

DE LAMA'S ZIJN TERUG

De Lama's zijn terug! Vanaf zaterdag 12 augustus zijn de Lama's van 21.15 uur tot 21.50 uur weer elke week te zien met nieuwe afleveringen op Nederland 3. Sara Kroos, Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Arie Koomen improviseren er weer lustig op los in dit vierde seizoen en de presentatie is zoals gewoonlijk in handen van Patrick Lodiers.

Nieuwe spellen dit seizoen zijn onder andere Op en af met een woord en Verboden te lachen. Dit laatste spel betekent niet lachen voor de Lama's, maar ontzettend lachen voor het publiek! Elke week is er een BN-er te gast die naast Patrick Lodiers plaatsneemt. Gasten die dit seizoen hun opwachting maken zijn onder andere John de Wolf, Viola Holt, Chantal Janzen, Prem Radhakishun, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Edo Brunner. Ook op hun improvisatietalent wordt een beroep gedaan in klassiekers zoals het Moordspel en de Doventolk.

Naast de nieuwe afleveringen zijn de Lama's ook op zondag 20 augustus te zien op Lowlands.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Marieke Saly, tel: 035-6555321, fax:035-6555322, marieke.saly@bnn.nl