Ingezonden persbericht


Persbericht

Brothers Outdoor Events stunt in Rotterdam

Opvallende wagen met live muziek tijdens Dance Parade

Tijdens de Dance Parade op zaterdag 12 augustus in Rotterdam is Brothers Outdoor Events opvallend aanwezig. De afgelopen weken is erg hard gewerkt aan een opvallende en imposante showtruck die de kenmerkende sfeer van uitgaanscentrum Brothers in Bunnik voor één dag overbrengt naar Rotterdam.

Brothers Outdoor Events zal zelfs een vliegtuigje in de lucht hebben tijdens de parade om van daaruit parachuutjes te laten vallen, waarmee bezoekers kaarten kunnen winnen voor het grootste Dance Classic Event op zaterdag 16 september aanstaande in de Jaarbeurs.

Gedurende de gehele parade zingen Sonja Silva, Rosanne Lima en Valerie Zwikker de gaafste dance covers

Drie talentvolle Nederlandse zangeressen reserveerden graag deze zaterdag in hun overvolle agenda om samen te knallen tijdens de Rotterdamse Dance Parade. Een samenwerking die een vervolg krijgt tijdens de Classic Café Radio 10 Gold Edition op zaterdag 16 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Hét zeventig, tachtig en negentiger jaren Dance Event waarvoor de belangstelling bij feestende festivalgangers met de dag groeit. Sonja Silva, Rosanne Lima en Valerie Zwikker zijn slechts drie van de zangeressen binnen de acts die voor dit spektakel zijn gecontracteerd. Natuurlijk stralen zij alleen, maar ook samen brengen zij aansprekende covers op onnavolgbare wijze. Het voorproefje, komende zaterdag bij de spectaculaire Brothers presentatie, is daarvan het bewijs.

Van Dance Parade naar Classic Parade

Vast staat dat het 16 september aanstaande in de Jaarbeurs Utrecht minstens zo spectaculair zal zijn. Naast live artiesten, waaronder Gwen Dickey (Rose Royse), Jocelyn Brown en Robin S, het beste aan DJ's uit die sfeervolle muziekjaren, dance acts en tal van verrassingen. Dit alles samen maakt er een onvergetelijk Classic Café lustrum feest van.

Dat blijkt ook uit het Glossy Megazin-in met meer dan 100 pagina's over muziek, gadgets en lifestyle van toen. Dankzij die unieke uitgave, die vanaf begin september verkrijgbaar is voor iedereen die belangstelling heeft voor de 70s, 80s and 90s, krijgt iedereen Megazin-in dit feest. Naast Brothers Outdoor Events is ook een hoofdrol weggelegd voor Dare2Share, een organisatie die de zon laat schijnen voor ernstig zieke mensen. De voorverkoop via www.classiccafe.nl en www.ticketservice.nl is in volle gang. De kaarten, 35 euro per stuk, kunt u bij alle servicepunten van Ticketservice, maar ook via Internet, bestellen. Dit met een maximum van tien kaarten per persoon.

(noot:

Ingezonden persbericht