Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

09-08-2006
Tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met diverse evenementen

Buurtfeest 't Putterke in Vessem zaterdag 12 augustus Op zaterdag 12 augustus 2006, van 14.00 uur tot 01.00 uur, is in verband met het buurtfeest van buurtvereniging 't Putterke een groot gedeelte van de Hooge Akker in Vessem afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Vlooienmarkt in woonwijk De Dijken te Eersel zondag 13 augustus Op zondag 13 augustus 2006 organiseert buurtvereniging De Dijkgraovers te Eersel de jaarlijkse vlooien- en curiosamarkt. Dit betekent dat de straten Schapendries en Zicht op die dag tussen 8.00 uur en 19.00 uur voor het doorgaand verkeer zijn afgesloten.

Wielerronde in Steensel maandag 14 augustus
Traditiegetrouw vindt op kermismaandag, dit jaar 14 augustus 2006, de wielerronde in Steensel plaats. Deze wielerwedstrijd vindt plaats op het parcours dat gevormd wordt door de volgende wegen dan wel gedeelten hiervan, de Frans van Nunenstraat, het Hoogeind, de Weverstraat, de Grote Akker, het Molenpad, de Riethovenseweg, de Joseph Schulteweg en de ventweg Eindhovenseweg. Op maandag 14 augustus worden deze wegen, alsmede de wegen die geheel dan wel gedeeltelijk op het parcours aansluiten, tussen 12.00 uur en 21.00 uur voor het doorgaande verkeer afgesloten. Daar in het parcours ook de Riethovenseweg is opgenomen dient het verkeer tussen Steensel en Riethoven rekening te houden met een omleidingsroute.