Ingezonden persbericht


Op zaterdag 12 augustus wordt de FFWD Heineken Dance Parade voor de tiende keer gehouden in Rotterdam. Ter gelegenheid van deze tiende verjaardag staat "The Birthday" op zondag 25 juni geheel in het teken van de FFWD Heineken Dance Parade. Alle FFWD Fans zijn van harte uitgenodigd. Het gratis feest is van 18:00 tot 24:00 in Rapa Nui, een nieuwe strandtent naast de Republiek in Bloemendaal aan Zee.

De organisatie van de FFWD Heineken Dance Parade is ter plekke aanwezig om dit feest met fans, vrienden en intimi te vieren. Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart, en zoals traditie bij The Birthday wordt deze verzorgd door de winkel Taart van mijn Tante uit Amsterdam.

Geen 'piece of cake' zijn de skills van de aanwezige dansers. De beste dansers van Europa en Japan gaan los op de dansvloer, want The Birthday fungeert die dag namelijk ook als officiele afterparty van het Global Skillz Festival wat hetzelfde weekend in Amsterdam plaats vindt. Resident deejays Michael Richters en Cassie 6 van het RiskSoundSystem zijn uiteraard weer van de partij met hun vaste Funktion1 geluidsset voor de typische New Classic House sound.

Na twee succesvolle edities in de Amsterdamse Panama vindt de derde editie van The Birthday plaats in de gloednieuwe strandtent Rapa Nui. Bij slecht weer gaat het feest gewoon binnen door en ook zijn er speciale huiskamers met TV's gecreerd voor het geval het Nederlands Elftal die dag mocht spelen. Het gaat gezellig worden dus. Tot dan!

Kijk voor meer informatie over de FFWD Heineken Dance Parade en "The Birthday On The Beach" op www.ffwdheinekendanceparade.nl


---

Voor meer persinformatie of beeldmateriaal:

FFWD Heineken Dance Parade
Leo Noordergraaf
Voorhaven 19
3025 HC Rotterdam
06 24622252
info@ffwdheinekendanceparade.nl