Ingezonden persbericht


CARLO VAN DAM GEEFT KARTDEMO IN MIDDELBURG!

VLAARDINGEN, 09 AUGUSTUS 2006 - Carlo van Dam zal komende zaterdag 12 augustus een waanzinnig optreden geven in een 125-cc schakelkart tijdens een middagvullend programma op de Grote Markt in het Zeeuwse Middelburg. Van Dam zal samen met Formule 1 coureur Robert Doornbos en Nick de Bruijn (Formule BMW) de aanwezigen trakteren op een spetterende demo. Voor de S-T-A-R-T-coureur die in 2001 samen met P.D.B. Racing Team Internationaal Formula A kartkampioen werd een ideale gelegenheid om zijn kunsten te tonen. Het buitenevenement op het marktplein in Middelburg is voor iedereen gratis toegankelijk. Dit mag je absoluut niet missen!

Het programma op de Grote Markt vangt aan om 13:00 uur 's middags en ziet er als volgt uit:

13:00 uur - voorstellen van de coureurs aan publiek 13:30 uur - signeersessie Robert Doornbos
14:00 uur - mini demo kinderkarts
14:30 uur - mini demo indoorkarts
15:00 uur - podium interview Robert Doornbos
15:30 uur - 125cc kart demorace Carlo van Dam, Robert Doornbos en Nick de Bruijn 16:00 uur - signeersessie Robert Doornbos
16:00 uur - podium interview met Carlo van Dam en Nick de Bruijn 16:30 uur - 125 cc kart demorace Carlo van Dam, Robert Doornbos en Nick de Bruijn

CARLO VAN DAM: "Dit is echt kicken! Een dagje karten geeft altijd zo'n adrenalinestoot! Normaal gesproken rijden we met een kart op snelle buitenbanen, maar scheuren met een 125-cc schakelkart op het marktplein in Middelburg is helemaal waanzinnig! Ik wil Marcus Kuipers van indoor kartbaan IKM en Peter de Bruijn van P.D.B. Racing Team dan ook bijzonder bedanken dat ze dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. Ik ben blij dat ik komend weekend weer flink aan mijn reflexen kan werken, want een week later (20 augustus) geef ik een kartdemo tijdens Bavaria City Racing!"

Nieuws en foto's zijn ook verkrijgbaar via Carlo van Dam's officiële website: www.carlovandam.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelof Oosterhuis (+ 31 652 056 637 / media@insightf1.com).