Omroep max

Dick Passchier maakt zaterdag a.s. zijn 'comeback' bij MAX

Voor het eerst sinds eind jaren tachtig presenteert Dick Passchier weer een volledig uur televisie. Hij maakt zaterdag a.s. om 20.30 uur zijn eenmalige comeback bij MAX op Nederland 1. Hij speelt onder andere de Comeback Kwis waarin oude fragmenten worden getoond uit zijn programma's. De kandidaten die het tegen elkaar opnemen in de kwis zijn oud omroepster Lisette Hordijk en Farce Majeur-acteur Henk van der Horst.

En natuurlijk doet hij nog één keer de beruchte zeephelling met kandidaten uit het publiek. Zijn vaste scheidsrechter Dick Stuart is er ook bij. Verder praat Dick met zijn grote idool cabaretier en schrijver Seth Gaaikema.

Dick Passchier wordt op 16 maart 1933 geboren. Hij presenteert in de jaren zeventig en tachtig een aantal grote spelprogramma's voor de NCRV: Tweekamp, Stedenspel, Zeskamp, Spel zonder Grenzen. Altijd heeft hij Judith Bosch aan zijn zijde. Naast de tv-programma's wordt Dick ook befaamd om zijn, soms wat ongebruikelijke, commentaar bij de Koninklijke defilés.

Zaterdag 12 augustus, 20.30 uur bij MAX op Nederland 1

Overige uitzendingen

- Kick Stokhuyzen, zaterdag 17 augustus

- Hans van Willigenburg, zaterdag 26 augustus

- Wieteke van Dort, zaterdag 2 september

======================================================


Noot voor de redactie/