Politie Groningen

Zaterdag 12 augustus 2006

Er zijn vandaag 4 berichten

Provincie Groningen, 12-08-2006

Groningen: vrouw valt van balkon

Een 27-jarige inwoonster van Groningen is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij van een balkon was gevallen. Vermoedelijk heeft de vrouw tegen een hekje op het balkon geleund. Door onbekende oorzaak is dit hekje losgeraakt. De Stadjer viel vervolgens ongeveer 4 meter naar beneden. De Groningse is met beenletsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in.

Appingedam: rijden tijdens ontzegging

Op de Farmsumerweg in Appingedam heeft de politie vrijdagnacht een 35-jarige man uit Appingedam aangehouden. De man reed in zijn auto terwijl hij bijna twee uur eerder in Winschoten een proces verbaal had gekregen voor het rijden onder invloed met 0.8 promille. Daarbij werd aan de bestuurder een rijverbod opgelegd. In Appingedam troffen agenten de man weer in zijn auto aan. Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar de Appingedammer opnieuw een boete kreeg uitgereikt.

Spijk: ingeleverd rijbewijs

Op de Hogelandsterweg in Spijk heeft de politie vrijdagmiddag een 36-jarige inwoner van Toornwerd aangehouden. De man reed met zeer hoge snelheid over de Hogelandsterweg. Middels een lasercontrole werd de snelheid geklokt op ruim 140 km per uur, waar 80 km gereden mag worden. De bestuurder kon aan het bureau zijn rijbewijs inleveren.

Provincie Groningen: snelheidscontroles

De politie heeft vrijdagmiddag op diverse plaatsen een
snelheidscontrole gehouden.

Groningen, Beneluxweg: aantal geregistreerde voertuigen: 1564, aantal overtredingen: 98, hoogst gemeten snelheid: 90 km/uur, maximum toegestane snelheid: 70 km/uur.