Politie Zeeland


---

W-3048-2006 Aangehouden wegens diefstal
Afgelopen vrijdag is een 23-jarige man uit Arnemuiden op heterdaad aangehouden toen hij een diefstal pleegde bij een bedrijf aan de Mortiereboulevard in Middelburg.
Hij had goederen weggenomen ter waarde van ongeveer 1000 euro. De man is, na verhoor, weer in vrijheid gesteld en mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden. Bij huiszoeking bleek dat de man nog meer gestolen goederen in zijn woning had staan. Deze zijn allemaal in beslag genomen door de politie.

W-3049-2006 Eenzijdig ongeval
Op de Bosweg in Veere heeft gisteravond rond 19.34 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Een 40-jarige taxichauffeuse uit Middelburg verloor in een bocht de macht over het stuur en kwam in een sloot terecht. De bestuurster is zelf uit haar auto geklommen. Zij liep bij het ongeval geen letsel op. Haar auto is weggesleept door een takelbedrijf.

Z-3050-2006 Onder invloed
Een 40-jarige man uit het Belgische Gent is vannacht rond 03.24 uur betrapt op het rijden onder invloed.
Hij reed, in zijn auto, over de westkade in Sas van Gent, toen hij gecontroleerd werd door surveillerende agenten. Uit de blaastest die hij moest afleggen bleek dat hij ruim drie maal zoveel had gedronken dan toegestaan. Hij moest zijn rijbewijs direct inleveren.

Z-3051-2006 Diefstal uit bedrijfsauto's
In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een diefstal plaatsgevonden op een bedrijfsterrein in Graauw.
In drie auto's die geparkeerd stonden op het bedrijfsterrein werd ingebroken. Door een raampje van de auto's in te slaan is/zijn de dader(s) de auto's in gekomen. Uit de auto's werden navigatiesystemen en gsm's weggehaald. Een exact schadebedrag is nog niet bekend.


---- --