Gemeente Tilburg

Datum
10 augustus 2006

Werkzaamheden Gerard van Swietenstraat

Start werkzaamheden maandag 14 augustus 2006

Op maandag 14 augustus 2006 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met de het vervangen van het riool in de Gerard van Swietenstraat tussen de Ringbaan Oost en de Reinier de Graafstraat.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is de Gerard van Swietenstraat tussen de Ringbaan Oost en de Reinier de Graafstraat volledig afgesloten. De inrit van het GGZ gebouw blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf de Ringbaan Oost.

Uitvoeringsplanning

De werkzaamheden duren ongeveer drie weken.

Mogelijke overlast
Tijdens de uitvoering kunt u enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. Door het af- en aanvoeren van materialen en machines kan wat geluidsoverlast ontstaan.

Meer informatie?
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Niels Suijkerbuijk, werkvoorbereider van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 81. Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met Rem Remmers, civieltechnisch toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 15 .

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --