Provincie Noord-Holland

9-8-2006

Onderwerp

Wegwerkzaamheden N201 te Haarlemmermeer

Carla van Twuijver

Maandagnacht van 14 op 15 augustus verricht de provincie Noord-Holland een spoedreparatie op de N201 tussen de Zwarteweg en de Aalsmeerderbrug over de Ringvaart. De werkzaamheden zijn gelijktijdig met die van Zuid-Holland op de N207 van Leimuiden naar de Haarlemmermeer.

Een aantal gaten in het wegdek moet gerepareerd worden. De eerder verrichte noodreparaties hebben het vanwege de verkeersdrukte niet gehouden. Het is onverantwoord de werkzaamheden nog langer uit te stellen. De provincie is op de hoogte van de werkzaamheden van Zuid-Holland op de N207, waarbij het verkeer omgeleid wordt, juist over de N201.

Om de doorstroming te garanderen sluit de provincie 1 rijstrook per richting af. De tweede blijft open, maar daarop geldt wel een snelheidsbeperking van 50km/u. Met mobiele tekstkarren wordt het verkeer geïnformeerd.

De werkzaamheden starten op 14 augustus om 20.00 uur en eindigen de 15de om 06.00 uur. Indien noodzakelijk wordt in de nacht van 15 op 16 augustus de restwerkzaamheden uitgevoerd.