Ingezonden persbericht


Schroevendraaien wordt cool voor mannen én vrouwen

Skil introduceert kleurrijke 4,8 V schroevendraaier met 'ice-design'

Breda, 14 augustus 2006 - Skil, producent van draagbaar elektrisch gereedschap, heeft een nieuwe accuschroevendraaier ontwikkeld. Deze aantrekkelijke 4,8 V ICE-accuschroevendraaier is ultracompact en uiterst krachtig. De ICE biedt met zijn opmerkelijke design en kleurstelling mannelijke én vrouwelijke gebruikers een mooi en gebruiksvriendelijk stuk gereedschap. Hij is verpakt in een aantrekkelijke metalen doos en wordt geleverd met 10 extra schroefbits. De ICE-schroevendraaier is verkrijgbaar vanaf september 2006.

Opvallend en kleurrijk design
De ICE van Skil biedt een doordachte combinatie van vorm en functie. Skil liet zich voor de ICE inspireren door populaire producten met een opvallend design, zoals de iPod van Apple. Er is dan ook grote aandacht besteed aan het ontwerp in combinatie met gebruiksgemak en kleur. De ICE is ultracompact en handzaam en staat letterlijk altijd klaar voor gebruik. Met zijn kleurencombinatie van parelmoer, zilver en ijsblauw is de ICE een opvallend stuk gereedschap.

Design trekt mannen én vrouwen aan
De accuschroevendraaier biedt maximaal gebruiksgemak. Zijn 4,8 V motor levert ruimschoots voldoende vermogen om elke taak tot een goed einde te brengen. Dankzij de ultracompacte afmetingen en ergonomische vormgeving is de ICE gebruiksvriendelijk. De ICE kan tot in de kleinste hoekjes gebruikt worden en de bediening is duidelijk. En met zijn 'ice'-ontwerp en -kleurstelling is hij aantrekkelijk voor mannelijke én vrouwelijke gebruikers. De ICE wordt geleverd met een set van 10 schroefbits en is uitgerust met een handige links-rechtsschakelaar om in en uit te schroeven. De ICE heeft een automatische asvergrendeling voor het handmatig vast- of losdraaien van schroeven.

Opvallende verpakking
De ICE heeft een verpakking die volledig aansluit bij het opmerkelijke ontwerp. Hij wordt aangeboden in een aantrekkelijke metalen doos met ruimte voor de ICE zelf, de oplader en een set van 10 schroefbits.

SKIL - Meer heb je niet nodig
Skil, gevestigd in Breda, biedt een complete lijn van handig gereedschap met een uitgekiend design, maximaal gebruiksgemak en de beste prijs-kwaliteitverhouding. De producten dragen zorg voor het snel en nauwkeurig afwerken van allerlei klussen in en rond het huis. Skil garandeert voor al het elektrische gereedschap de hoogste mate van kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Skil heeft vestigingen over heel Europa. www.skil.nl.

Voor publicatiedoeleinden
Informatie: 076-579 54 54



Ingezonden persbericht