Ingezonden persbericht


Persbericht

Morningstar Systems wordt Platinum Partner van Interwoven

Heerlen, 14 augustus 2006 - Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is door Interwoven benoemd tot Platinum Partner. Deze hoogste partnerstatus is slechts voor een klein aantal partners weggelegd: er zijn in totaal slechts drie Europese Platinum Partners en Morningstar Systems is de eerste op het Europese vasteland. De status wordt toegekend op basis van de gerealiseerde omzet en de aanwezige expertise op het gebied van technologie, sales en implementatie.

Morningstar Systems is de afgelopen periode zeer succesvol geweest met de verkoop van het document management systeem WorkSite van Interwoven. Vooral in de professionele dienstenindustrie heeft het bedrijf een leidende positie, met zes van de tien grote Nederlandse advocatenkantoren als klant. Daarnaast steekt Morningstar Systems veel tijd en energie in training van zijn werknemers, zodat klanten kunnen profiteren van een gedegen expertise. Voor Interwoven was die grote expertise in combinatie met de goede resultaten aanleiding om Morningstar Systems te promoveren van Gold Partner tot Platinum Partner.

De hoogste partnerstatus brengt voor zowel Morningstar Systems als Interwoven grote voordelen met zich mee. Zo worden de gezamenlijke marketingactiviteiten uitgebreid. Beide bedrijven zullen daarnaast profiteren van een intensievere interactie tussen de technische staf van Morningstar Systems en het productontwikkelingteam van Interwoven.

"Morningstar Systems werkt al jaren samen met Interwoven en heeft vanaf het begin alleen maar progressie gemaakt. Ook nu ze de status van Platinum Partner hebben bereikt blijft hun inzet onverminderd hoog. Onze verwachting is dan ook dat de goede resultaten zullen worden gecontinueerd. Morningstar Systems doet de titel Platinum Partner eer aan", aldus Simon Black, partner manager EMEA bij Interwoven.

"We zijn heel trots dat onze inzet wordt beloond met de benoeming tot Platinum Partner", zegt René Beulen, directeur van Morningstar Systems. "We zien deze benoeming als een erkenning van een succesvolle achterliggende periode en een teken van vertrouwen in de nabije toekomst. De positie van Platinum Partner brengt veel voordelen met zich mee en zal resulteren in een verdere versterking van onze relatie met Interwoven."

Morningstar Systems - Nieuw Eyckholt 292H, 6419 DJ, HEERLEN

Tel.: 045 - 576 0710, Fax: 045 - 576 0719, e-mail: info@morningstarsystems.nl,

internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems

Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. De klanten van het bedrijf zijn onder meer actief in de sectoren petrochemie, farmachemie, financiële dienstverlening en advocatuur.

Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Heerlen (hoofdkantoor), Amstelveen, Londen (UK) en Baltimore (VS). Morningstar Systems was in 2005 Interwoven's Enterprise Partner of the Year en winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004 en 2005.

Meer informatie: www.morningstarsystems.nl

Over Interwoven
Interwoven (Nasdaq: IWOV) is een vooraanstaande leverancier van Enterprise Content Management software oplossingen voor (internationale) organisaties. Interwoven ondersteunt reeds meer dan 3.000 organisaties wereldwijd, waaronder ABN Amro Bank, Air France, Cisco Systems, General Electric, General Motors, Philips, Shell, Houthoff Buruma en Yamaha. De Interwoven WorkSite(TM) applicatie suite combineert document management, collaboration, portal toegang, kennis management en bedrijfsproces-automatisering in een geïntegreerde oplossing op een veilig, webgebaseerd platform. Meer informatie: www.interwoven.nl


---

Voor redactionele informatie (Ref.: 1006):

Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn.

Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com