Extra concert Gavin DeGraw in Vredenburg Utrecht

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Wegens groot succes geeft de Amerikaanse singer/songwriter Gavin DeGraw een extra concert in Vredenburg in Utrecht op woensdag 16 augustus. Het concert van 15 augustus was in enkele uren uitverkocht. De voorverkoop voor het extra concert begint zaterdag aanstaande.

Na eerder de Amerikaanse top 5 gehaald te hebben, breekt Gavin DeGraw vorig jaar in Nederland door met zijn debuutsingle 'I Don't Want To Be'. Ook de daaropvolgende singles 'Follow Through' en 'Chariot', titel nummer van zijn debuutalbum, halen hoge noteringen in de hitlijsten. Dat DeGraw een sterke live performance heeft, bewijst hij in november tijdens zijn uitverkochte concert in Paradiso.

Gavin DeGraw, opgegroeid in New York, begint op zijn achtste met zingen en piano spelen. Na een kort verblijf op de Berklee School Of Music in San Fransisco keert hij terug naar New York om professioneel singer/songwriter te worden. Daar wordt hij ontdekt door Clive Davis en in 2003 verschijnt 'Chariot' in de V.S. Inmiddels is hij bezig met de opnames van zijn tweede album.

Gavin DeGraw

Dinsdag 15 augustus 2006 UITVERKOCHT
Woendag 16 augustus 2006 EXTRA SHOW
Vredenburg - Utrecht
Entree: EUR 27,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur.

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (