Ingezonden persbericht


Ingezonden mededeling

Spiritueel counselor geeft lezing en seminar

LIVE YOUR DREAMS!

Meer opdrachten voor je eigen bedrijf? Vrijuit spreken in het openbaar? Onvoorwaardelijke liefde voelen in je leven? Intenser contact met mensen? Stel je open voor ThetaHealing en het lukt. Jacqueline Sowell is een internationaal bekende ThetaHealer uit Amerika. Zij geeft op zaterdag 16 augustus een lezing in Utrecht. En van 18 tot 20 augustus een seminar in Driebergen.

ThetaHealing zorgt ervoor dat je definitief afrekent met belemmerende overtuigingen. Het leert je om oude patronen los te laten en daar levensvreugde voor in de plaats te zetten, bij jezelf en anderen. Permanent. Kom en ervaar het zelf.

Lezing en seminar

. De lezing ThetaHealing met een demonstratie vindt plaats op 16 augustus 2006 om 20.00 uur in Utrecht.
. Het ThetaHealing Seminar vindt van 18 tot 20 augustus 2006 plaats, van 9.00 - 17.00 uur in Driebergen. Voor aanmelding en informatie kunt u contact opnemen met Monike van Duren, e-mail monike.vanduren@zonnet.nl of tel 06-27306969.

Jacqueline Sowell
Jacqueline Sowell is spiritueel counselor in Seattle en animal communicator op Whidbey Island. Zij is een zeer bekwaam leraar die met grote trefzekerheid en empathie mensen bij hun oerverlangens brengt en met ThetaHealing het mogelijk maakt deze te manifesteren in je eigen leven.